Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Veľký horoskop na november: Pre koho bude šťastným mesiacom a kto by nemal podceniť zdravie?
Zdielať na

Veľký horoskop na november: Pre koho bude šťastným mesiacom a kto by nemal podceniť zdravie?

Zdroj: unsplash/noemi-macavei-katocz

Pre ktoré znamenia bude predposledný mesiac roka úspešný na poli lásky a komu sa bude viac dariť v práci? Zistite hneď, čo si pre vás pripravili hviezdy!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac november! 

Baran  

Novembrová konštelácia je záťažová pre oblasť financií. Najmä zadanie rieši nezhody kvôli peniazom. Nejde o veľké nepríjemnosti, podľa Venuše sa jedná skôr o komunikačnú bariéru a názorové rozdiely. Oplatí sa obmedziť zbytočné výdavky a dávať väčší pozor na to, ako s peniazmi hospodárite. V zamestnaní sa otvára príležitosť posunúť sa v kariére. Okolo 24. novembra sa tiež zlepšuje ekonomické zabezpečenie.  

Profimedia

Býk  

Po väčšinu mesiaca vás ovplyvňuje Mars v opozícii s Jupiterom, začiatkom mesiaca svoju trošku do mlyna pridá aj sebaistý Merkúr. Preceňujete svoje schopnosti a zbytočne hazardujete. Investujete vyššie financie, než si môžete dovoliť. Na pracovisku zberáte úspech, ale nedávate priestor ostatným kolegom. Kvôli tomu sa zhorší kolektívna klíma. V láske máte šťastie hneď skraja mesiaca. Prekvapí vás milé stretnutie!  

Blíženci  

Milí Blíženci, skraja mesiaca nie je nálada najlepšia kvôli situácii na milostnom poli. Sympatie vysielate ku človeku, ktorý je voči všetkým prejavom náklonnosti chladný. Neprepadajte smútku, už od 7. novembra sa konštelácia premieňa a vaša energia rastie spolu s ňou. Máte šancu stretnúť úplne novú tvár, ktorá vás oslní! Od 10. novembra zbystrite v zamestnaní. Počítajte s tým, že čosi skomplikuje vaše plány.  

Profimedia

Rak  

Skraja mesiaca vstúpi do vášho života inšpiratívny človek, do ktorého sa ihneď zakukáte. Prvotná sympatia nevydrží veľmi dlho a vy zistíte, že sa vaše svety až príliš rôznia. Zoznamovanie zavesíte na klinec a necháte láske voľný priebeh. Na pracovisku sú poznať vaše ambície. Podávate fantastické výkony, a tak si zaslúžene vykoledujete lukratívnu ponuku. Podarí sa vám presadiť dôležité nápady.  

Lev  

Zrodenci Leva sa v novembri stretávajú s nepríjemnou konšteláciou, ktorá sa odráža na ich nálade. Môžete prežívať nepríjemné zvraty vo vzťahoch, taktiež sú vzťahovační a podráždení. Na program zaraďte aktivity, vďaka ktorým uvoľníte narastajúce napätie. Niekedy je výhodnejšie mlčať, než povedať niečo, čo by ste si vyčítali. Hlavne v zamestnaní si rozmyslite svoje slová aj správanie. Nekazte si reputáciu zbytočne.  

Profimedia

Panna  

Zrodenci Panny sú otvorení novým známostiam. Baví vás vyhľadávať spoločnosť a spoznávať inšpiratívnych jedincov. V už existujúcich vzťahoch sa vyvarujte žiarlivosti a tiež pozor na výbušné konanie. V zamestnaní ste výkonní, na druhú stranu si nedávate záležať na výsledku. Tiež počítajte s tým, že vám po 10. novembri vesmír stavia do cesty prekážky. Pojmite to ako výzvu, z ktorej vyjdete víťazne. 

Váhy  

November je pre Váhy šťastným mesiacom! Kňažka lásky vás sprevádza od 8. novembra a ponúka zoznámenie so spriaznenou dušou. Tiež na pracovisku sa ukazuje príjemná zmena k lepšiemu. Viete presadiť svoje plány a dostanete príležitosť ukázať, čo sa vo vás skrýva. Nie je vylúčené, že budete pasovaní do vedúcej pozície. V kolektíve patríte medzi obľúbených a všetko hrá vo váš prospech. Máte skvelé vyjednávacie schopnosti.  

Profimedia

Škorpión  

Milí Škorpióni, v novembri riešite pracovné záležitosti, ktoré sa neodvíjajú podľa vašich predstáv. Bude náročné presadiť svoje záujmy. Nadriadení by radšej videli všetko v starých koľajách a vaše inovácie sa im nepozdávajú. Nevyplatí sa riskovať, pretože by ste kvôli drzosti či nedodržaniu pokynov mohli dokonca prísť o zamestnanie. Zadaní Škorpióni sa stretávajú so žiarlivosťou. Podozrievate partnera kvôli hlúpostiam.  

Strelec  

Milí Strelci, na pracovisku sa dostávate častejšie na pokraj svojich síl. S plnením úloh si neviete rady a stojí vás veľa úsilia doviesť úlohy do úspešného cieľa. Nadriadení si všímajú vaše pracovné nasadenie, tiež viac kontrolujú výsledky. Veľkou motiváciou sú peniaze, kvôli ktorým ste ochotní zostať nadčas. Po celý mesiac vás bude trápiť aj únava. Snažte sa striktne oddeliť čas na prácu a na odpočinok.  

Profimedia

Kozorožec  

Milostné vzťahy na začiatku novembra prekvitajú a Kozorožci sú spokojní. V druhej dekáde ale komplikuje dianie vo vzťahu Venuša. Môžete mať nevhodné poznámky a svojho miláčika nezdravo kritizovať. Na pracovisku vám nechýbajú ostré lakte. Aj keď sa stretávate s prekážkami, nevzdávate sa. Veríte, že všetko zlé pominie a nakoniec zlíznete smotanu. Tej myšlienky sa držte, pretože odmena je na dosah ruky.  

Vodnár  

Novembrová klíma je problematická pre zadaných Vodnárov, ktorí sú popudliví a vo vzťahoch nie sú spokojní. Tiež singles nie sú spokojní, pretože stretávajú samých nepríjemných jedincov. Skúste nepodliehať pesimizmu, aj keď vás k tomu zvádza aj jesenné počasie. Na pracovisku si musíte poradiť s prvotnými komplikáciami. Nadriadení sú podráždení a vidia iba to, čo sa vám nepodarilo. Obrňte sa trpezlivosťou.  

Profimedia

Ryby  

Veľa si lámete hlavu s tým, ako sa profesne vyšvihnúť. Máte skvelé nápady a nebojíte sa skúšať nevšedné pracovné postupy. Na druhú stranu hviezdy varujú pred nečakanými komplikáciami. Nadriadený vás môže zaskočiť nepríjemnými otázkami alebo kontrolou, na ktorú nie ste pripravení. Do 23. novembra sľubuje Merkúr možnosť finančného prilepšenia. Podpisujete výhodné zmluvy a máte tip, do čoho investovať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie