Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Najťažšie životné obdobie Sandry Bullock: O trápení herečky nevedel takmer nikto
Zdielať na

Najťažšie životné obdobie Sandry Bullock: O trápení herečky nevedel takmer nikto

Zdroj: Profimedia

Obľúbená herečka ešte začiatkom minulého roka poriadne prekvapila fanúšikov aj kolegov, keď sa rozhodla úplne stiahnuť zo sveta reflektorov. Uviedla, že sa chce v najbližšom období venovať iba rodine, no skutočný dôvod bol jasný až o niekoľko mesiacov neskôr.

Sandra Bullock (59) oznámila, že si dáva pauzu od nakrúcania filmov na dlhšie obdobie práve počas kampane na svoj zatiaľ posledný film Stratené mesto, čo mnoho ľudí prekvapilo aj zarmútilo.

Nenechajte si ujsť Sandru Bullock vo filme Stratené mesto už túto sobotu o 20:40 na JOJke!  

;

Jej  úspešná filmová kariéra trvá už viac ako tridsať rokov, objavila sa vo viac ako šesťdesiatich snímkach a rôznych žánroch. Hoci je stále žiadanou a obsadzovanou herečkou, rozhodla sa, že tesne pred šesťdesiatkou odíde do filmového dôchodku. 

„Chcem byť tam, kde je mi najlepšie, a to je s mojimi deťmi a rodinou. Milujem svoju prácu, ale keď ju robím, dávam do nej všetko, ale rodinu milujem ešte oveľa viac a chcem sa im teraz venovať na sto percent,“ oznámila herečka, ktorá potešila aspoň tým, že jej odchod bude skôr dlhšou pauzou, po ktorej nevylučuje návrat k herectvu.  

„Neviem, na ako dlho to bude, rozhodne na pár rokov, kým moje deti nebudú v neskorej puberte,“ citoval Sandru magazín ew.com

Sandra Bullock

Profimedia

Kvôli láske sa vzdala všetkého 

Pozastavenie kariéry mnohých prekvapilo, pravý dôvod ale nikto nepoznal, až neskôr vyšla najavo mimoriadne smutná pravda. Sandra sa totiž rozhodla naplno starať o smrteľne chorého partnera Bryana, ktorý bol pre ňu životnou láskou a v roku 2017 si dokonca pri neoficiálnom obrade na Bahamách povedali svoje symbolické áno.   

Bryan Randall zomrel 5. augusta na zriedkavé neurologické ochorenie ALS. „Bryan sa svoje trápenie s chorobou rozhodol držať v súkromí a my, ktorí sme sa o neho starali, sme urobili všetko pre to, aby sme vyhoveli jeho žiadosti. Sme nesmierne vďační lekárom, ktorí nám boli nápomocní, a úžasným zdravotným sestrám, ktoré sa stali našimi spolubývajúcimi a často obetovali svoje rodiny, aby boli s nami,“ stálo vo vyhlásení najbližších.

Sandre sú po odchode jej životnej lásky najväčšou oporou jej adoptované deti - Louise (13) a Laila (11), ktoré nadovšetko miluje.    

"Od chvíle, kedy sa stala matkou, neustále hovorí o tom, ako ju táto rola napĺňa a že nemala dospieť v herečku, ale v matku, ktorá zaistí svojim deťom bezpečný domov plný lásky, preto sa rozhodla, že sa chce deťom venovať na sto percent.." povedali o nej priatelia. Necháme sa prekvapiť, či a kedy sa k herectvu opäť vráti...   

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie