Martin PYCO Rausch navaril famóznu knihu plnú fantastických receptov: Treba si variť
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: Ikar
Vyše 70 receptov rozdelených do častí Predjedlá, Polievky, Hlavné jedlá a Dezerty. To je nová kniha receptov Treba si variť, ktorú zostavil bývalý moderátor Martin PYCO Rausch. Pracoval na nich niekoľko rokov a vylepšoval ich spolu so stovkami tisíc followerov, ktorých má na sociálnych sieťach.
Aké recepty nájdete v knihe? Ako PYCO tvorí video obsah na sociálnych sieťach? Ktoré sú jeho obľúbené recepty a jedlá, či ktoré ingrediencie miluje? Aj to prezrádza v rozhovore pre podcast Knižný kompas. Vypočujte si ho:
V knihe nájdete skvelé recepty, napríklad cícerový nárez, šošovicové karí s ryžou, špenátové koláčiky, frittata, syrové krokety, ale tiež placky z kyslej kapusty, či špagetový koláč. Pochutíte si na čoko-mrkvových mafinoch, figovom crumble, úžasnom marhuľovom koláči... Kniha Treba si variť je nabitá najobľúbenejšími receptami a nechýbajú odborné poznámky Silvie Horeckej z Terapia jedlom, ktorá pridala dobré tipy k niektorým receptom o ich nutričnej hodnote, surovinách, či ich kombinácii. A samozrejme, v knihe sú úžasné fotografie, do ktorých by ste sa najradšej zahryzli. Všetko si nafotil sám PYCO a uvidíte, že už len fotky vám narobia chúťky.
Z knihy vidno, že PYCO miluje vymýšľanie, kreatívny proces pri tvorbe receptov. Rád sa s nimi hrá, dotvára, kombinuje chute, ale nie náhodne, no premyslene. Radí sa aj s výživovou expertkou, ktoré suroviny idú k sebe a vďaka ktorým kombináciám dosiahnete ešte lepšiu chuť, či výživovú hodnotu. Potom skúša, varí a pečie. Výsledkom sú recepty, ktoré sa oplatí vyskúšať – nie sú zložité, no zároveň sú iné, svieže, nápadité a určite mnohých inšpirujú k tomu, aby v kuchyni strávili trošku viac času. A užili si to.
Ako PYCO vraví: „Každý rok chcem byť lepší, šikovnejší a kreatívnejší. Od trilógie Moje Jedlo prešlo 7 rokov a chcem, aby hneď po otvorení TREBA SI VARIŤ každý pochopil, kam som sa posunul. Inšpirujme sa navzájom!“
Ak chcete knihu aj s podpisom a darčekom – špeciálnou multifunkčnou záložkou v tvare malého zápisníka na suroviny, recepty, či poznámky – objednajte si knihu Treba si variť na BUX.sk.
Martin PYCO Rausch má na konte už tri mimoriadne úspešné kuchárske knihy. Následne sa pustil do videotvorby a jeho recepty na sociálnych sieťach získali viac ako stotisíc sledovateľov. Získal dve prestížne ocenenia Social Awards Slovakia (SOWA) v ankete najobľúbenejších influencerov slovenského internetu. Sám nakrúca aj fotografuje všetky jedlá a dezerty. Teraz sa konečne vracia s dlho očakávanou kuchárskou knihou, ktorá prináša desiatky chutných receptov.
Ikar