Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Veľký horoskop na október: Kto bude zažívať dusno v práci a komu naopak zvýšia plat?
Zdielať na

Veľký horoskop na október: Kto bude zažívať dusno v práci a komu naopak zvýšia plat?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenia bude desiaty mesiac roka úspešný na poli lásky a komu sa bude viac dariť v zamestnaní? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac október!

Baran 

Mesiac október praje Baranom šťastie na milostnej pôde. Venuša sľubuje zoznámenie s atraktívnym náprotivkom a bude sa jednať o obojstranné sympatie. V pracovnej sfére vám naopak Mars komplikuje plány. Do 11. októbra varuje pred napätými vzťahmi, ktoré vyvrcholia hádkou s kolegami aj nadriadeným. V druhej polovici októbra počítajte s tým, že sa pôvodné plány menia. Tiež môže byť zložitejšie dodržať termíny.  

Profimedia

Býk 

 Nadchádzajúce týždne vás trochu potrápi náročnejším pracovným programom. Snažte sa vyvarovať netrpezlivosti, kvôli ktorej sa dopúšťate zbytočných chýb. Oplatí sa tiež sústrediť na jednu úlohu a nepreskakovať od jedného k druhému. Po finančnej stránke sa môžete tešiť na zaujímavé príjmy. Určite k nim ale neprídete cestou riskovania alebo hazardu. To by vám hlavne koncom mesiaca prinieslo veľké straty. 

Blíženci 

Októbrové lásky nemajú dlhodobý charakter, preto by ste sa pri randení nemali ponáhľať. Rozdielnosť pováh nie je možné dlho prehliadať, aj keď sa bojíte samoty. Naopak v pracovnej sfére sa tešte na skvelý posun. Merkúr hovorí o lukratívnej ponuke, ktorá vám zaručuje zaujímavé platové podmienky. S peniazmi nebudete mať problém, ale radi ich míňate. Nákupy vás potešia len chvíľu, radšej šetrite na horšie časy.   

Profimedia

Rak 

Milí Raci, október je zložitejším mesiacom pre vzťahy. Komplikujete ich svojou vzťahovačnosťou a navyše máte tendenciu prehnane reagovať na najmenšie podnety. Reakcia na seba nenechá čakať. To vás prinúti zmeniť štýl komunikácie a snažiť sa ovládnuť svoje emócie. Aj v pracovnej oblasti je vhodné ubrať plyn. Nehádajte sa s nadriadeným o posledné slovo. Niekedy je rozumnejšie skrátka splniť zadanú úlohu bez rečí. 

Lev 

Prioritou nadchádzajúcich dní sa stáva kariéra. Pracovné snaženie je vysoké, profitujete z prívalu skvelých nápadov a vaše výsledky tomu zodpovedajú. Aj keď máte byť na čo hrdí, vyvarujte sa nezdravo vysokému sebavedomiu. Mohli by ste sa oklamať o zaujímavé ponuky. V láske je situácia zložitejšia. Čerstvo zamilovaným chvíľu potrvá, kým zistia, čo je ich nový objav zač. Nemáte šťastie na vhodných nápadníkov.   

Profimedia

Panna 

Nezadané Panny sa v októbri dočkajú posunu v milostnom živote. Od 9. októbra je skvelý čas na randenie. Platonicky zamilovaní by mali skúsiť šťastie a osloviť objekt svojho záujmu. Na pracovisku sa pripravte na premenlivú klímu. Skraja októbra všetkému dominuje chaos, preto je nutné prispôsobovať sa početným zmenám. Nevzdávajte sa svojich vízií, len počkajte na vhodnejšie podmienky. Síl a odhodlania na to máte dosť. 

Váhy 

Pozornosť Váh sa upína k zamestnaniu. Nie ste spokojní so správaním ostatných spolupracovníkov a máte problém presadiť v tíme svoje nápady. Snažte sa upokojiť emócie, pretože komunikácia je po celý mesiac zložitá. Nakoniec máte šancu presadiť sa podľa svojich predstáv. Zato milostné vzťahy majú zelenú. Vďaka priateľom spoznáte človeka, s ktorým vás spája veľa spoločného. Zároveň vás priťahuje fyzicky.   

Profimedia

Škorpión 

Milí Škorpióni, začiatok októbra nepraje perspektívnym vzťahom a ponúka iba chvíľkové povyrazenie. Ak pomýšľate na vážnu známosť, počkajte do druhej dekády, ktorá ponúka skvelé príležitosti. Na pracovisku sa vyskytujú častejšie komplikácie, ktorým sa musíte prispôsobiť. Vďaka Merkúru vám nechýba dostatok nápadov ani síl. Tiež viete premyslieť svoje kroky dopredu, a preto vás nakoniec úspech v kariére neminie. 

Strelec 

Vo vzťahu prechádzate radostným obdobím, kedy ste na seba s miláčikom naviazaní duševne aj telesne. Vychutnávate si nádherné chvíle plné intimity. Čerstvé vzťahy naopak čaká vytriezvenie z prvotného očarenia. Dokonca sa rozhodnete skúsiť šťastie po boku iného náprotivku. Na pracovisku podávate fantastické výkony. Ste motivovaní a vaša práca je vyladená do posledného detailu. Vaše renomé porastie.   

Profimedia

Kozorožec 

Milí Kozorožci, nadchádzajúce týždne upínajú pozornosť na oblasť kariéry. Máte ostré lakte a snažíte sa presadzovať svoje nápady a záujmy. Tiež na seba kladiete vysoké nároky, čím dostávate samú seba pod tlak. Napriek tomu podávate naozaj skvelé výkony. Neskôr si tým kompenzujete nespokojnosť v milostnom živote. Našťastie je pesimizmus ohľadom lásky dočasný. Už po 9. októbri sa začne atmosféra vo vzťahu vylepšovať. 

Vodnár   

Do 11. októbra si užívate skvelé prepojenie so svojim miláčikom. Máte rovnaké záujmy a spája vás rovnaký zmysel pre humor. Potom sa ale vaše cesty rozchádzajú a vy to zle znášate. Pokiaľ nechcete o lásku prísť, zmeňte rétoriku. V pracovnej sfére prichádzate so skvelými nápadmi. Je však potrebné dať pozor na to, koľko povinností môžete zvládnuť. Neprepínajte svoje sily, pretože by ste mohli urobiť zbytočné chyby.   

Profimedia

Ryby 

V partnerskom vzťahu dôjde k ochladeniu a môžete mať dokonca pochybnosti, či zotrvávať s existujúcim náprotivkom. Venuša v opozícii so Saturnom vám prilieva pochybností. Nerobte unáhlené závery, pretože už v druhej dekáde ich začne situácia premieňať k lepšiemu. Na pracovisku vás naopak čaká úspešné obdobie. Ukazujú sa vaše silné stránky a schopnosť logického myslenia. Nadriadení si vás vážia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie