Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vanessa Šarköziová pribrala 12 kíl a ide chudnúť: Prezradila, ako sa ich hravo zbaví!
Zdielať na

Vanessa Šarköziová pribrala 12 kíl a ide chudnúť: Prezradila, ako sa ich hravo zbaví!

Zdroj: Instagram/vanesssarkozi

Krásna umelkyňa Vanessa Šarköziová otvorene priznala, že sa za ostatné mesiace trochu zaguľatila a nabratých kíl sa chce teraz zbaviť. Ako?

Vanessa je nielen talentovaná, ale aj krásna mladá žena. Pri pohľade na ňu by len málokto povedal, že aj ona je so svojím vzhľadom nespokojná. Nedávno si všimla, že si niektoré šaty zo šatníka už nezapne, preto sa rozhodla schudnúť. 

"Ako iste viete, okrem hudby a módy, milujem najviac chvíle strávené s mojou rodinou a blízkymi, pri dobrej večeri, s vynikajúcim jedlom a vínom. No s touto mojou gastronomickou vášňou prirodzene prišlo aj niekoľko nadbytočných kilogramov. Ak mám byť presná v číslach - medzi týmito dvomi fotkami je 12kg rozdiel. A keďže mám v skrini niekoľko šiat ktoré neoblečiem a je mi za nimi smutno, rozhodla som sa pre zmenu!" priznala otvorene a pridala aj fotky na porovnanie. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Sarkozi (@vanesssarkozi)

Vanesse sa už v minulosti podarilo zhodiť niekoľko kíl, takže sa rozhodla pre tú istú cestu, ktorá u nej super zafungovala.  "V minulosti som úspešne schudla s výživovým plánom od Nutriadapt a teraz som sa rozhodla, že sa vrátim k svojej pôvodnej váhe. Aby som bola naozaj konzistentná a motivovaná, prijala som výzvu - 30 dní poctivej práce!  Budem zdieľať všetky svoje jedlá a fyzické aktivity, a každých 10 dní vám ukážem výsledky z kontroly. Áno, budete ma sledovať na mojej ceste k lepšiemu ja a budete mojou políciou!" dodala na záver. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Sarkozi (@vanesssarkozi)

Súvisiace články

Najčítanejšie