Jasno
30°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Fanúšikovia majú o ňu strach: Britney Spears vymenila krútenie pri tyči za niečo ešte horšie
Zdielať na

Fanúšikovia majú o ňu strach: Britney Spears vymenila krútenie pri tyči za niečo ešte horšie

Zdroj: Profimedia

Niekdajšia popová princezná pridáva na sociálne siete v poslednom období jedno bizarné video za druhým. Z tých najnovších zostali v šoku aj jej nejvernejší fanúšikovia, Len sa pozrite, čo vyvádzala!

Konečne si Britney Spears (41) dala pauzu od nevkusných príspevkoch plných nahoty a lascívnych pohľadov a zamerala na svoju vášeň pre tanec, aj keď opäť to poňala veľmi svojsky. Zatiaľ čo nedávno sa krútila pri tyči, tentoraz zvolila divoké až nebezpečné kreácie s kuchynskými nožmi, píše tmz.com.

Ako môžete vidieť, Britney je v najnovšom videu už tradične viac vyzlečená ako oblečená a predvádza nožmi kosiace pohyby, zatiaľ čo sa v pozadí pobehujú jej psíkovia, ktorí sa zjavne preľaknú, keď Britney začne nožmi o seba búchať do rytmu hudby.  

Ako to už robí pravidelne, aj tentokrát pod príspevkom už vopred vypla komentáre, aby sa vyhla kritike a svojich priaznivcov upozornila, že to neboli skutočné nože.   

Profimedia

Speváčkinu záľubu v nebezpečnej hre s nožmi spomínal aj jej manžel Sam Asghari, ktorý v auguste podal  žiadosť o rozvod. Podľa neho je nimi Britney doslova fascinovaná a nože má rozmiestnené na niekoľkých miestach po celom dome.  

Speváčka údajne trpí aj paranoidnou predstavou, že ju niekto prepadne a preto má nože na každom kroku. Jej manžel okrem iných vecí uviedol, že sa v jej prítomnosti prestal cítiť v bezpečí. Nuž, keď tak na ňu pozeráme, ani sa mu nečudujeme...  

Súvisiace články

Najčítanejšie