Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Najskôr tetovania neznášala, v babičkovskom veku na ne minula všetky úspory: Budete žasnúť, ako vyzerá!
Zdielať na

Najskôr tetovania neznášala, v babičkovskom veku na ne minula všetky úspory: Budete žasnúť, ako vyzerá!

Zdroj: Instagram/tattoo_butterfly_flower

Keď uvidíte ako vyzerá telo tejto ženy, nebudete chápať, ako je možné, že ešte pred niekoľkými rokmi tetovanie vyložene neznášala.

56-ročná Kerstin Tristan je dnes od hlavy po päty pokrytá farebnými tetovaniami, no ešte pred pár rokmi ich vyslovene neznášala, píše tyla.com.

Nemecká babička si nechala prvé tetovanie urobiť v roku 2015, pretože sa necítila vo svojej koži, a ihneď novému koníčku prepadla. Vďaka tetovaniu totiž objavila svoj sexepíl a konečne sa začala cítiť sama sebou.  

"Chcela som skúsiť niečo nové. Žijeme len raz, a tak nebolo na čo čakať," uviedla. Odvtedy začala pravidelne a postupne svoju pokožku nechala okrášliť rôznymi farebnými obrázkami. Na jej tele môžete vidieť napríklad pestrofarebné kvety, motýle, vtáky, a ďalšie iné zvieratá a tvary. Na kerky minula doteraz viac ako 30-tisíc libier a to vraj ešte ani náhodou neskončila. Potetovaná babička má na Instagrame tisíce fanúšikov, ktorí jej fandia, no nájdu sa aj takí, ktorí jej píšu, že je na takúto záľubu už stará.  

Bývalá taxikárka má však sebavedomia na rozdávanie a žiadna kritika ju neodradila, práve naopak. Okrem toho, že zverejňuje svoje fotky na Instagrame, má účet aj na stránke pre dospelých OnlyFans, kde si vďaka pózovaniu dokáže aj dobre zarobiť.  

Čo hovoríte na túto potetovanú ženu vy? Viete si prestaviť, že by ste takto vyzerali v jej veku?

Súvisiace články

Najčítanejšie