Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Kým iné ženy by sa za TO hanbili, z nej sa stala boháčka: Muži pri nej pre jedinú vec šalejú
Zdielať na

Kým iné ženy by sa za TO hanbili, z nej sa stala boháčka: Muži pri nej pre jedinú vec šalejú

Zdroj: facebook/Char Borley

Char sa na nedostatok peňazí nemôže sťažovať. Svalnatá kráska dokonca prezradila, prečo sú z nej muži takí hotoví a platia jej šialené peniaze.

40-ročná kráska v minulosti pracovala ako modelka pre istý pánsky časopis, no aktuálne má už oveľa lukratívnejšiu prácu. Stala sa z nej profesionálna priateľka, ktorej muži veľkoryso platia, aby sa k nim správala ako pravá frajerka.

“Je to šialené. Sama neviem, koľko som už zarobila,” priznala pre britský web mirror.co.uk. Zaujímavé pritom je, že všetko prebieha len online formou. Muži, ktorí si ju prenajmú na deň, týždeň alebo mesiac jej môžu posielať iba smsky a komunikovať s ňou cez sociálne siete a video chat. Ona im posiela rôzne fotky alebo šteklivé videá, opíše im, čo raňajkovala alebo celý deň robila. S mužmi, ktorí jej zaplatia, sa pritom nikdy nestretne. Navyše ani o žiadny sex nikdy nejde. Mužov vraj láka najmä jej pevná a vypracovaná postava. Konkrétne jej lýtka sú natoľko veľké, že ich privádzajú k šialenstvu. Navyše si Char dokáže dobre zarobiť aj ako fitnes trénerka. Účtuje si však naozaj vysokú sumu - cez 2000 eur. Objednali by ste si ju ako virtuálnu priateľku? 

Súvisiace články

Najčítanejšie