Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Vo filme Prezidentka Aňa Geislerová zažiarila: Bola jej úloha inšpirovaná našou hlavou štátu?
Zdielať na

Vo filme Prezidentka Aňa Geislerová zažiarila: Bola jej úloha inšpirovaná našou hlavou štátu?

Zdroj: Profimedia

Už túto sobotu si na JOJke môžete pozrieť skvelú romantickú komédiu Prezidentka, v ktorej si hlavnú úlohu zahrala herečka Aňa Geislerová. Mnohí boli presvedčení, že inšpiráciou pre tento film bola naša prezidentka Čaputová, no nebolo to tak!

Nenechajte si ujsť vydarenú českú romantickú komédiu Prezidentka už túto sobotu o 20:40 na JOJke!

Ako už napovedá samotný žáner, film Rudolfa Havlíka sa nezameriava na politické témy, ale na osobný život prezidentky, ktorej osud nečakane prinesie lásku. Podobný príbeh má za sebou aj naša prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa so svojim súčasným partnerom dala dokopy až po nástupe do funkcie prezidentky. Napriek tomu nebola naša hlava štátu hlavnou inšpiráciou na film, keďže v čase, keď sa film začal natáčať, ešte Zuzana Čaputová prezidentkou nebola.  

V období, keď film Prezidentka dorazil do kín, navštívila Aňa Geislerová Ranné noviny TV JOJ a prezradila, ako vznikal scenár k tejto komédii a kým sa vlastne inšpirovala pri stvárnení Kateřiny Čechovej... 

“Pôsobí na mňa tak, že je vždy tam, kde má byť, že vychytáva správne miesta, vyjadruje sa k veciam, ktoré sú aktuálne. A myslím si, že ju celý svet vníma ako reprezentatívneho a majestátneho politika, ktorého je vidieť aj napriek tomu, že Slovensko je malinká krajina, rovnako ako naša. Máte nádhernú a silnú ženu, ktorá vašu krajinu vedie,” vyjadrila sa Aňa pre aktuality.sk a dodala, že našu prezidetku dokonca sleduje aj na Instagrame.   

„Prezidentka je predovšetkým romantická oddychovka. Kandidátky na prezidentky sú však moje hrdinky,“ hovorí predstaviteľka Kataríny, Aňa Geislerová. Ak ste tento film ešte nevideli, nenechajte si ho ujsť už túto sobotu na JOJke!   

View this post on Instagram

A post shared by Ana Geislerová (@geislerka)

Súvisiace články

Najčítanejšie