Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Mama piatich detí šokovala svojou postavou: Tvrdí, že TO môže dosiahnuť každá žena
Zdielať na

Mama piatich detí šokovala svojou postavou: Tvrdí, že TO môže dosiahnuť každá žena

Zdroj: Profimedia

Táto päťnásobná mamina je vášnivou kulturistkou, ktorá sa snaží svojich fanúšikov inšpirovať k tomu, že nič nie je nemožné a je dôležité ísť si za svojimi snami.

Sympatická mamina Brenna Callahan má 35 rokov, porodila päť detí, no napriek tomu vyzerá lepšie, ako kedykoľvek predtým, píše The Sun. Ako je to možné?

Rodáčka z Kalifornie pracovala ako manažérka sociálnych sietí a ako osobná trénerka. Brenna odjakživa rada cvičila, avšak jej život sa od základu zmenil po tom, ako si s manželom založili rodinu. „Obaja sme túžili mať veľa detí a tak som sa vzdala práce a zostala doma, aby som sa starala o rodinu,“ povedala Brenna.    

Profimedia

Manželia spoločne vychovávajú syna Keana (9), dcéry Eire (7) a Meave (4) a dvojčatá Tadgh a Shaegh (2). Ako Brenna priznala, potom, čo sa im narodilo tretie dieťa, mala pocit, že sa "vzdala svojej vlastnej identity" a jej novou úlohou je "byť matkou". Rozhodla sa preto, že začne chodiť do posilňovne. Po narodení dvojčiat sa zverila do rúk fitness trénera a kompletne zmenila svoj jedálniček.   

Do posilňovne vraj chodila až päťkrát týždenne, ale usilovnosť a poctivá práca priniesli ovocie. Ako sama tvrdí, teraz má najlepšiu formu vo svojom živote a dokonca sa rozhodla zúčastniť sa kulturistických súťaží.  

Profimedia

„Bola som prekvapená, aká pokojná som bola, keď som prvýkrát vyšla na javisko. Nezáleží na tom, ako ste starí alebo koľko máte detí. Každý si zaslúži šťastie,“ uviedla a dodala, že sa snaží prostredníctvom sociálnych sietí inšpirovať ďalšie ženy, aby sa kvôli rodine nevzdávali svojich snov. Ona sama je príkladom toho, že sa to dá skĺbiť a dokonca tvrdí, že je teraz aj oveľa lepšou mamou, akou bola predtým.  

Klobúk dole, vyzerá naozaj fantasticky, však?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie