Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Takto seriálovú Prokurátorku v televízii neuvidíte: Zuzana Mauréry ukázala, ako si užila leto
Zdielať na

Takto seriálovú Prokurátorku v televízii neuvidíte: Zuzana Mauréry ukázala, ako si užila leto

Zdroj: TV JOJ

Slovenský kriminálny seriál inšpirovaný reálnymi prípadmi si na JOJke získal mnoho priaznivcov hneď od prvej časti. Obľúbili ste si ho aj vy?

Seriál Prokurátorka vznikol inšpiráciou skutočných káuz prokurátora JUDr. Jána Šantu. V každej časti seriálu rieši tím policajtov pod vedením svojho šéfa komplikované ťažké prípady, ktoré dozoruje prokurátorka. Skvelý námet a výber hlavnej postavy aj ďalších vynikajúcich hercov, priniesol divákom naozaj výnimočný a napínavý zážitok pri každej jednej časti. 

Herečka Zuzana Mauréry v seriáli Prokurátorka podáva excelentný výkon, pre Topstar však priznala, že to pre ňu bola poriadna výzva a prezradila tiež, čo ju na jej postave najviac bavilo...

Ponad jednotlivé príbehy seriálu sa tiahne osobná linka prokurátorky Sáry Wolfovej, ktorej pred istým časom záhadne zmizol manžel. Pracoval tiež na polícii, na oddelení s nebezpečnými úlohami ako operatívec. Sára spolu s dcérou Katkou neprestali dúfať, že sa Peter Wolf, prezývaný Pedro, nájde. Seriál má 16 častí a rozuzlenie aj tejto kauzy bude naozaj zaujímavé!

Sledujte seriál Prokurátorka každú stredu o 20:40 na JOJke v dvoch častiach za sebou!

Dovolenku si užila!

Hoci Zuzana Mauréry sa so sociálnymi sieťami stále veľmi nekamaráti, svojich fanúšikov potešila aspoň niekoľkými momentkami z leta. Pre Topstar prezradila, že aj keď sa počas letných prázdnin veľa nakrúca, našla si chvíľku aj na oddych a relax pri mori...

Súvisiace články

Najčítanejšie