Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
To, čo na prehliadke predviedla Madonnina dcéra, hostia ešte nevideli: Vážne až takto?
Zdielať na

To, čo na prehliadke predviedla Madonnina dcéra, hostia ešte nevideli: Vážne až takto?

Zdroj: Profimedia.sk

Jej mama vždy vedela, ako upútať na seba pozornosť. Vyzerá to tak, že jej dcéra Lourdes Leon ide v jej šľapajach. Nie každá by sa totiž odvážila objaviť sa v spoločnosti v takýchto šatách.

Keď bola na vrchole popularity, Madonna vedela svojich fanúšikov neustále šokovať. Dokázala nahá stopovať autá, nafotila celý rad erotických fotografií a v neposlednom rade provokovala práve tým, ako sa obliekala. A vyzerá to tak, že v jej stopách ide aj jej dcéra Lourdes. 

26-ročná exotická kráska sa totiž objavila na istej módnej prehliadke spodnej bielizne, na ktorej by ste ju ani medzi topmodelkami rozhodne neprehliadli. Na sebe totiž nemala takmer nič oblečené. Stavila na model, ktorý viac odhaľoval, ako zakrýval. Na sebe mala totiž oblečené iba sieťovinové šaty, spod ktorých bolo vidieť naozaj takmer všetko! Intímne partie jej zahaľovali iba tangáče a bradavky si prelepila páskou. Zaujímavé pri tom je, že Lourdes sa nepýši dokonalými modelkovskými krivkami, ktoré hostia videli na prehliadkovom móle. Napriek tomu, sa za svoje telo nehanbí a pokojne ho ukazuje aj polonahé. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie