Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Najšialenejšie dvojičky na svete: Dlhých 23 rokov robia jednu a tú istú vec!
Zdielať na

Najšialenejšie dvojičky na svete: Dlhých 23 rokov robia jednu a tú istú vec!

Zdroj: Profimedia.sk

Nie nadarmo sa hovorí, že dvojčatá majú k sebe bližšie ako iné súrodenecké dvojice. Pri jednovaječnými dvojičkách to platí dvojnásobne. Dôkazom sú aj tieto dve ženy.

Rosey a Kathy sú identické dvojičky, ktoré žijú vo Veľkej Británii a hoci sú už na dôchodku, majú k sebe tak blízko ako máloktoré súrodenecké páry. Prečo? 

Bývajú pri sebe, chodia spolu nakupovať, spoločne si vychutnávajú aj kávičku a takmer všetky činnosti robia jedna s druhou. To však nie je všetko. Robia to totiž v úplne rovnakých outfitoch! Znie to šialene, no celých 23 rokov sa, vždy, keď idú niekam, obliekajú totižne! Okrem oblečenia nosia aj rovnaké okuliare a majú aj tie isté účesy. Rovnaké kúsky si balia aj do kufra, keď idú na spoločnú dovolenku. Nebolo to však vždy tak… Keď boli obe sestry vydaté, žila každá z nich svoj život. To sa však zmenilo vtedy, keď sa v roku 2000 rozviedli. Našli k sebe cestu a začali sa rovnako obliekať. Zaujímavé pritom je, že aj ich domy a interiéry v nich vyzerajú rovnako. Šialené? Pre mnohých ich známych áno, no pre ne je to úplne normálne. 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie