Polojasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Influencerka sa pochválila novými zubami, ľudia ju vysmiali: Naozaj za TOTO zaplatila?
Zdielať na

Influencerka sa pochválila novými zubami, ľudia ju vysmiali: Naozaj za TOTO zaplatila?

Zdroj: Profimedia

Aj keď mladá žena je z výsledku nadšená a svoj nový chrup miluje, pravidelne jej píšu neprajníci, ktorí ju nazývajú škaredou a nechápu, prečo si to nechala urobiť. Čo si o jej zuboch myslíte vy?

Ulya Nikita z Filipín sa stala terčom posmechu po tom, ako na sociálnej sieti ukázala svoje upravené zuby. Nešlo totiž o klasické vyrovnanie či vylepšenie chrupu, mladá žena zaplatila za to, aby jej odborník predĺžil dva predné zuby, píše nypost.com.

Nikita sa rozhodla pre zákrok po odstránení strojčeka už pred šiestimi rokmi, no vraj to nedopadlo podľa jej predstáv a zuby sa jej dokonca poškodili, preto sa teraz rozhodla požiadať odborníka, aby jej predné zuby pomocou živice ešte viac predĺžil.   

 Zatiaľ čo mladá žena je zo svojich “zajačích zubov” nadšená a cíti sa teraz výnimočnejšia, denne dostáva kruté komentáre a urážky od hejterov, ktorí sa jej posmievajú.   

Profimedia

„Spočiatku ma trochu bolelo, keď mi ľudia na rovinu povedali, že som škaredá, ale úprimne, tých pozitívnych komentárov je oveľa viac a najdôležitejšie je, že som spokojná ja,” dodala Ulya, ktorá sa priznala, že si teraz oveľa viac všíma ľudí, ktorí majú takéto zuby od prírody.  

Čo na takýto zákrok hovoríte vy? Viete si predstaviť, že by ste ho podstúpili?    

@ulyanikitaa Say hi to my dentist everybody ? —-> @@drlizzet on ig ♬ original sound - MAMA
@ulyanikitaa Replying to @yamite-kudasai ♬ original sound - MAMA

Súvisiace články

Najčítanejšie