Polojasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Chcete mať osí pás? Stačí cvičiť 10-minút denne pilates pre lenivé
Zdielať na

Chcete mať osí pás? Stačí cvičiť 10-minút denne pilates pre lenivé

Zdroj: Profimedia

Aj vy by ste chceli mať štíhly driek a konečne brucho svojich snov? Populárna fitneska Courteney Fisher je presvedčená, že nemusíte tráviť hodiny v posilňovni, aby ste ich docielili. Ako?

Corteney má krásne vypracovanú postavičku, na ktorej poctivo maká. A keďže cvičenie je jej koníčkom, snaží sa ženám ukázať, že aj s minimálnym pohybom viete dosiahnuť maximálne výsledky. A tu je dôkaz!

Ak vás nebavia fitká a väčšina bežných športov, možno by ste mohli vyskúšať takéto netradičné cvičenie...

​Atraktívna blondína má na sociálnych sieťach množstvo rôznych videí, na ktorých ukazuje, čo a ako cvičiť, aby ste si postavu pekne vyformovali. Hitom je najmä jej 10-minútový pilates, vďaka ktorému si krásne vypracujete práve stred tela. Ide o zostavu piatich cvikov, ktoré by ste mali cvičiť denne. Každý z cvikov treba opakovať 10-krát a celú sériu následne 3-krát zopakovať. Super je, že samostatné cviky sú naozaj jednouché a zvládne ich aj začiatočník. Samozrejme, treba aj upraviť stravu a neprejedať sa. Vyskúšate?

@justtcocoo ?pilates #gluteworkout #pilatesworkout #abworkout #busygalworkout #deepcore #pilates ♬ original sound - _.spedupsongs4u

Súvisiace články

Najčítanejšie