Zatiahnuté
12°
Bratislava
Demeter
26.10.2024
Veľký horoskop na september: Pre koho bude mesiacom konfliktov a kto môže čakať úspech v práci?
Zdielať na

Veľký horoskop na september: Pre koho bude mesiacom konfliktov a kto môže čakať úspech v práci?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenia bude deviaty mesiac tohto roku úspešný na poli lásky? Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Zistite to v horoskope pre svoje znamenie!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte vo svojom horoskope na mesiac september!

Baran   

Návrat k rutine sa ponesie v duchu milostných dobrodružstiev. Ste odvážnejší, a ak príde reč na vzťahy, nechávate všetky možnosti otvorené. Nadväzujete nové spojenia s opačným pohlavím a máte šancu očariť energického človiečika. V pracovných záležitostiach sa vyvarujte unáhlených krokov. Okolo 16. septembra pozor na konfliktné situácie. Snažte sa im zabrániť, pretože likvidovať následky nebude ľahké.   

Profimedia

Býk   

Čerstvo zadaní Býci sa v septembri preberú z milostného poblúznenia. Nová známosť nespĺňa vaše očakávania, najskôr s vami nejedná úprimne. Okolo 11. septembra môže sklamanie stretnúť aj dlhoročné páry. O poznanie lepšie vyhliadky máte na pracovnej pôde. Tam sa vám darí ľahko dosiahnuť stanovené ciele. Merkúr bude v prvej polovici mesiaca spomaľovať vaše snaženie, ale celkovo si s výsledkami nemusíte lámať hlavu.   

Blíženci   

Zrodenci Blížencov v septembri iba žiaria. Môže za to láska, ktorej sa po prázdninovej pauze nebývalo darí. Ak ste nezadaní, určite sa neskrývajte pred spoločnosťou. Okolo 12. máte šancu uloviť srdce úžasného náprotivku. Naopak na pracovnom poli uberte na temperamente a snažte sa venovať úlohám čo najväčšiu pozornosť. Môže totiž dochádzať k zásadným chybám, ktoré by vás následne zdržiavali od plnenia termínov.   

Profimedia

Rak   

Septembrový program ovplyvňuje z veľkej časti nepríjemná kvadratúra Marsu, ktorá sa odrazí na vašich náladách. Necítite sa vo svojej koži a častejšie sa dostávate do konfliktu so svojim okolím. Častejšie rozpory sa nevyhnú zamestnaniu a milostnému životu. Počítajte s tým, že vaše správanie sa vám obratom vráti ako bumerang. V zamestnaní však podávate fantastické výkony. Máte veľa elánu aj skvelých nápadov. 

Lev   

Sexepíl Levov sa dostáva k hviezdnym hodnotám. Dokážete získať pozornosť akéhokoľvek človeka a zoznamovanie pre vás bude po celý mesiac hračkou. V zamestnaní idete vlastnou cestou. Ste húževnatí a nebojíte sa riskovať. Hlavne okolo 17. septembra podávate skvelé výkony. Menšie starosti vám robia rozbroje medzi kolegami, ale rozhodne sa im nepoddávate. Naopak sa snažíte atmosféru mierniť zmyslom pre humor.   

Profimedia

Panna   

V nadchádzajúcich dňoch vás čaká mnoho príjemných udalostí na poli vzťahov aj kariéry. Vďaka retrográdnemu Merkúru v spojení s Uránom profitujete zo svojich originálnych nápadov. Len opatrne, aby sa na vašom úspechu nechcel priživiť niekto z kolegov. Opatrnosť je vyžadovaná aj pri rokovaní s úradmi. Snažte sa mať poriadok v dokumentoch a nezabudnite na dôležité termíny a splatnosti. Potom pôjde všetko hladko.   

Váhy   

Príťažlivosť Váh po celý mesiac stúpa a okolo 11. septembra máte možnosť získať srdce vytúženého náprotivku! Prekonajte ostych a v milostnom živote choďte v ústrety svojmu šťastiu. Ani v pracovnej sfére vám nebude chýbať sebavedomie. Len sa nechcite presadiť na úkor kolegov. Buďte tímovým hráčom a nevyvolávajte konflikty. Všetky spory by sa totiž obrátili proti vám. Od 23. sa pripravte na úbytok energie.  

Profimedia

Škorpión   

Septembrové známosti nikam nevedú. Radi by ste sa vo vzťahoch posunuli, ale zo svojho objavu ste za chvíľu sklamaní. Sústreďte sa na iné životné radosti, nepriazeň Afrodity nebude mať dlhé trvanie. Na pracovisku sršíte nápadmi a okolo 14. septembra prichádzajú aj lukratívne ponuky. Nová pracovná výzva so sebou prináša aj vidinu tučnejšieho zisku. S peniazmi ale zaobchádzajte opatrne. Máte sklon príliš míňať.   

Strelec   

September praje láske. Zadaní sa duševne i fyzicky približujú drahej polovičke, singles objavia vo svojej blízkosti výnimočnú osobu. Dotyčný človek po vás dlho pokukuje, ale potrebuje nabádať. Pracovné záležitosti po prázdninách nemôžu naskočiť do zabehnutých koľají. Máte veľa úloh a neviete, čomu sa venovať skôr. Tiež sa dopúšťate častejších chýb. Vďaka zmene time-managementu si nakoniec poradíte.   

Profimedia

Kozorožec   

Milí Kozorožci, nadchádzajúce dni cvičia s vašimi náladami. Hlavne v súkromí máte tendenciu konať sprudka a dostávate sa do zbytočných konfliktov. Pokúste sa krotiť svoje emócie, aby ste si nenarobili zbytočných nepriateľov. Zoznamovanie nechajte po celý september pri ľade, pretože sa s opačným pohlavím neviete dohovoriť. V zamestnaní podávate super výkony a napriek svojmu rozladeniu dobre spolupracujete s ostatnými kolegami.    

Vodnár   

Po prázdninách sa cítite úplne blažene. Darí sa vám udržiavať pohodový program, kedy si vyčleníte viac času na priateľov aj svoje koníčky. Hlavne okolo 16. septembra žijete spoločensky. Vesmír sľubuje dostatok parťákov na akúkoľvek zábavu. Kvôli svojmu spoločenskému vyčíňaniu sa ale môžete dostávať do problémov s financiami. Utrácate neuvážene a na dôležité veci vám už prostriedky nezostávajú. Rýchlo to zastavte!   

Profimedia

Ryby   

Zadané Ryby sa vo vzťahu stretávajú s nepochopením. Náprotivok netoleruje odlišné názory a vy máte dojem, že vás nepočúva. Vplyvom retrográdneho Merkúra je prvá polovica septembra plná nezhôd. Ani jeden nechcete ustúpiť. V pracovných a úradných záležitostiach sa môžu objavovať nekalosti. Než niečo podpíšete, dobre si to rozmyslite. Hviezdy radia šetriť sily, v poslednej dekáde budete fyzicky vyčerpaní. 

  

Súvisiace články

Najčítanejšie