Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Daniela Peštová ohromila fanúšikov fotkou v bikinách na pláži: Neskutočné, že v 52 rokoch vyzerá TAKTO!
Zdielať na

Daniela Peštová ohromila fanúšikov fotkou v bikinách na pláži: Neskutočné, že v 52 rokoch vyzerá TAKTO!

Zdroj: Instagram/daniela_pestova

Stále krásna česká supermodelka a životná láska Paľa Haberu vyzerá aj po päťdesiatke fantasticky. Svojou najnovšou fotkou v plavkách mnohým vyrazila dych!

Daniela Peštová (52) sa nebojí ukázať svoje telo len v bikinách na pláži pri mori a dokonca aj bez toho, že by zverejnené fotografie upravovala. Ako to robí, že vyzerá stále takto fantasticky?

Daniela je snáď prototypom dokonalej ženy. Má bezchybný vzťah s Paľom Haberom, doma sa stará o celú rodinu a navyše sa ako supermodelka stále udržuje vo výbornej kondícii. A to aj napriek tomu, že veľmi často a rada stojí pri sporáku.

„Varím tak, aby sme mali dvakrát denne teplé jedlo, obedy aj večere. Baví ma ísť v sobotu na farmársky trh a mám vymyslené, čo budem variť celý týždeň. To je taký môj rituál," prezradila pre super.cz s tým, že síce nevarí knedle, ale inak nie je žiadne jedlo, ktoré by doma bolo tabu.

Samozrejme sa ale venuje svojej telesnej schránke, čo počas karlovarského festivalu prezradil aj jej partner. Ten športuje rád a rovnako to má podľa neho práve aj Daniela. „Chápe, čo sa od nej vyžaduje, a má rada svoje povolanie. Má to aj svoje logické dôvody,“ povedal Habera.  

Aj sama Daniela pred časom prehovorila o tom, že sa modelingu stále venuje. „Čím je človek starší, tým je ponúk menej. Ale modelka môže pracovať, aj keď má šesťdesiat alebo sedemdesiat. Určite to ale nie je na rovnakej úrovni, ako keď máte sedemnásť, a len začínate.“

A ako trávi rodina leto? Topmodelka podľa vlastných slov trávi čas najradšej doma s celou rodinou, práve užila si aj slnečné lúče pri mori, odkiaľ pozdravila fanúšikov. 

„Ranná káva na pláži,“ napísala k sérii snímok, na ktorých sedí na piesku a hľadí do objektívu alebo do diaľky. Fanúšikovia ju odmenili tisíckami lajkov a pozitívnych komentárov.  

Wau, tak vyzerať po päťdesiatke by sme chceli asi všetky, však?

  

Súvisiace články

Najčítanejšie