Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kristína Tormová ukázala holé brucho a ženy sa do nej pustili: Je TO nechutné!
Zdielať na

Kristína Tormová ukázala holé brucho a ženy sa do nej pustili: Je TO nechutné!

Zdroj: Profimedia.sk

Tisíce žien ju milujú práve za to, že ukazuje ženské telo bez príkras a hovorí o témach, ktoré sú pre mnohých tabu. Kristína Tormová tentoraz prekvapila fotkou svojho brucha, ktorá vyvolala rôzne vášne.

Kým väčšina celebrít sa na sociálnych sieťach pochváli svojimi dokonalými postavami a rozprávkovým životom, nájdu sa aj také, ktoré, naopak, ukazujú realitu. Jednou z nich je aj Kristína Tormová. 

​Úspešná spisovateľka a herečka je natoľko sebavedomá žena, že na sociálnej sieti bez okolkov ukáže aj jednu z najchúlostivejších častí ženského tela - brucho. Nič zvláštne by na tom nebolo, ak by ho mala pevné a vydreté z pravidelného cvičenia. Opak je pravdou. A bola to práve spomínaná fotka, ktorá strhla obrovskú vlnu kritiku, ale aj obdivu. "Milá pani Tormová, netreba vždy a za každú cenu robiť foto. Je to nechutné a nemyslím si, že ľudia sú zvedaví na vás. Obťažuje to. Nabudúce sa vykaďte a nezabudnite to zavesiť na internet. Trochu sebareflexie by nezaškodilo," odkázala jej jedna žena. 

Nenávistný komentár nenechal chladnú ani samotnú Tormovú, ktorá si však z podobných útokov na už ťažkú hlavu nerobí. Je totiž sebavedomá a vyrovnaná s tým, ako vyzerá. "...mne už naozaj také komenty a správy nič nerobia. Naopak, ja som rada, že s tým viem potom pracovať ďalej, lebo si myslím, že je strašne dôležité o tom všetkom nahlas hovoriť. A naučiť sa na také veci kašľať, alebo ich aspoň predýchať a ísť ďalej bez ujmy..." priznala Kristína. 

Súvisiace články

Najčítanejšie