Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
4 znamenia, ktoré najľahšie a najrýchlejšie priberajú: Prečo je to tak?
Zdielať na

4 znamenia, ktoré najľahšie a najrýchlejšie priberajú: Prečo je to tak?

Zdroj: Profimedia

Nie je to fér! Niektoré ženy môžu zjesť naozaj hocičo a nepriberú ani gram. Iné sa zase obmedzujú, dávajú si pozor na to, čo skonzumujú a predsa majú pocit, že neustále priberajú. Ako je to možné?

Podľa odborníkov, z časti za to môže aj to, v akom znamení zverokruhu ste sa narodili. Ženy narodené v niektorých znameniach totiž priberajú oveľa ľahšie a rýchlejšie ako iné. Ktoré sú to? 

Krainovej sestre sa po rokoch podarilo schudnúť. Ako? 

​Ryby

Majú spomedzi všetkých znamení asi najväčší sklon k priberaniu. Častokrát totiž majú spomalený metabolizmus a aj problémy so štítnou žľazou. Ich hmotnosť neustále kolíše a môže sa im zdať, že priberajú aj zo vzduchu. Ako tomu zabrániť? Jedine pravidelným pohybom a jedálničkom robeným na mieru, ktorý však budú aj poctivo dodržiavať. 

Býk

Radi si život užívajú, milujú nekonečné večere a jedlo si s pôžitkom vychutnávajú. Ak sa k tomu pridá aj nedostatok pohybu, ručička na váhe sa hýbe raketovou rýchlosťou smerom nahor. Pomôcť by im mohol práve pravidelný pohyb a striedmosť v jedle.

Profimedia

Blíženci

Hoci sú väčšinou stále v pohybe, aj im sa častokrát stáva, že ich nejaké to kilečko navyše poriadne potrápi. Hlavne, keď sa nudia a nemajú čo robiť, chutí im jesť. Plus mnohí majú slabosť na sladké a jedlá rýchleho občerstvenia, z čoho sa priberá. Z prejedanie sa nezdravým jedlom im pomôže, ak im zostavíte zdravý jedálniček, ktorý nebude nudný a bude ich baviť. Rozhodne im prospeje aj nejaký šport. 

Rak

Sú najmä emocionálnymi jedákmi. Smútok a problémy vo vzťahu riešia najmä nezdravým jedlom. Pomôcť by im mohol blízky priateľ, ktorý si ich vždy vypočuje a poradí, čo vo vypätých situáciách robiť. Spomínaná osoba však musí byť pre nich vždy po ruke, ináč sa začnú opäť prejedať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie