Jasno
30°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Je to naozaj on? Schwarzeneggerov syn sa zbavil obrovskej nadváhy a zmenil sa na nepoznanie
Zdielať na

Je to naozaj on? Schwarzeneggerov syn sa zbavil obrovskej nadváhy a zmenil sa na nepoznanie

Zdroj: Profimedia

Zo všetkých detí filmového Terminátora mal jediný poriadnu nadváhu už ako dieťa a zostalo mu to aj v dospelosti. Dnes je z neho úplne iný človek a po kilách navyše už nie je ani stopy.

Syn Arnolda Schwarzeneggera (76) a jeho bývalej manželky Márie Shriver (67), Christopher, bol od detstva “pri tele” a kíl navyše sa nevedel zbaviť ani v dospelosti. Nakoniec sa rozhodol pustiť do boja s nadváhou a dnes vyzerá už úplne inak, napísal magazín menshealth.com.

;t=4s

Najmladší z piatich hercových potomkov predviedol nielen novú a štíhlu postavu, ale aj úplne nový strih, a to pri ceste do posilňovne, ktorá sa stala neoddeliteľnou súčasťou jeho života.   

25-ročný Christopher bol ešte nedávno obézny, no dnes sa pýši širokými ramenami a svalnatou postavou a vyzerá skvelo, fit a oveľa príťažlivejšie ako predtým.  

Profimedia

Jeho chudnúca premena sa začala ešte pred tromi rokmi, kedy sa rozhodol radikálne zmeniť svoju životosprávu, začal sa oveľa zdravšie stravovať a pravidelne cvičiť. Obdobie, počas ktorého sa mnohí naopak sťažovali, že pribrali, tak Christopher využil vo svoj prospech a ocenil to aj jeho slávny otec, s ktorým často cvičil alebo bicykloval.   

Profimedia

"Moja rada pre začiatočníkov je naozaj jednoduchá: začnite! A potom neprestaňte, kým to nebude rutina," povedal v čase, keď začal chudnúť.  

"Pre veľa ľudí je ten prvý krok najťažší. Takže nájdite niečo, čokoľvek, čo môžete urobiť... Keď začnete, kľúčové je udržať si dynamiku... Motivácia je prchavá, ale rutina je to, čo vás poháňa ďalej" povedal sympatický mladý muž a dodal, že z cvičenia si musí človek urobiť rutinu a to je najlepším základom, na ktorom môže stavať.   

Niečo na tom rozhodne bude, čo poviete? Jeho vlastná premena je toho najlepším dôkazom!  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie