Jasno
15°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Žena schudla 54 kíl vďaka tomuto raňajkovému nápoju: Stačí, ak do kávy pridáte TOTO
Zdielať na

Žena schudla 54 kíl vďaka tomuto raňajkovému nápoju: Stačí, ak do kávy pridáte TOTO

Zdroj: unsplash/ Derick McKinney

Katlyn sa podarilo to, o čom mnohé ženy s výraznou nadváhou snívajú - schudla neuveriteľných 54 kilogramov. Sympatická žena dokonca prezradila, čo jej pomohlo!

Ak sa márne snažíte schudnúť a vyskúšali ste už kadečo, možno je na čase staviť na overený recept, ktorý zafungoval u Katlyn. Ten sa aj vďaka tomuto nápoju podarilo zhodiť 54 kíl!

Aj Zuzane Vačkovej sa vďaka zmene stravy a športu podarilo výrazne schudnúť...

​Každé ráno totiž začala kávou, ktorú primiešala do proteínového nápoja. "Môžete použiť hocijaký nápoj. Vylejte ho do pohára s ľadom a pridajte k nemu kávu. Zamiešajte a hotovo," priznala vo videu. Podľa ženy vás práve tento nápoj zasýti na dostatočne dlhý čas. Samozrejme, okrem spomínaných "tekutých raňajok" zmenila aj svoje stravovacie návyky a začala jesť zdravšie, pritom však rozhodne nehladovala. Postupne začala aj cvičiť, čo malo za efekt, že sa jej podarilo zhodiť desiatky kíl a hmotnosť si aj udržať... Vyskúšate?

@proffeequeenkt Maintaining 120 lbs down #coffee #coldbrew #proffee #proteincoffee #120poundsdown #dragup #proffeequeentees ♬ Paper Birds (3 min) - Jordan Halpern Schwartz
@proffeequeenkt Repeat After Me✨ "I am no longer a child in a dysfunctional home. I'm an adult with the ability to make healthy choices, create boundaries, and live the life that I create." #selfworth #healing #fy ♬ samsinclairfx on instagram - Kaizen Daily

Súvisiace články

Najčítanejšie