Oblačno
17°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Celý život bola tučná, teraz sa jej konečne podarilo schudnúť: Moderátorka zhodila aj desať kíl
Zdielať na

Celý život bola tučná, teraz sa jej konečne podarilo schudnúť: Moderátorka zhodila aj desať kíl

Zdroj: instagram/halinapawlowska_official

Populárna česká moderátorka Halina Pawlowská je známa nielen svojským humorom, ale aj korpulentnou postavou. Hoci v minulosti držala množstvo diét, natrvalo sa jej nepodarilo schudnúť. Až teraz!

68-ročná moderátorka v množstve rozhovorov priznala, že sa v minulosti snažila schudnúť. Hoci sa jej opakovane podarilo zhodiť množstvo kíl, vždy ich neskôr nabrala naspäť. Vyzerá to tak, že tentoraz našla spôsob, ako sa zbaviť nadbytočných kíl. 

Halina sa totiž pred pár dňami pochválila aktuálnou fotkou na instagrame a jej fanúšikovia sa nestíhali čudovať. Blondína je totiž na nej oveľa štíhlejšia ako pred pár mesiacmi. Mnohé ženy ju okamžite zahrnuli pochvalou, ako dobre vyzerá. Samozrejme, chceli vedieť, ako sa jej to podarilo! Halina si však tajomstvo svojho úspešného chudnutia nechala zatiaľ pre seba. "Od svojich 14 rokov som tlstá, tak som držala rôzne diéty a toto bola jedna etapa...Napríklad, v nemocnici som 14 dní, pod lekárskym dohľadom, hladovala a to bolo príšerné," nechala sa počuť v rozhovore pred český web idnes.cz.

Súvisiace články

Najčítanejšie