Jasno
15°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Plačková šokovala fotkami bez zubov: Fúha, na TOTO by hociktorá žena nemala odvahu!
Zdielať na

Plačková šokovala fotkami bez zubov: Fúha, na TOTO by hociktorá žena nemala odvahu!

Zdroj: Facebook/queen.plackova

Zuzana Plačková sa nikdy netajila tým, že si už nechala čo to na svojej tvári a tele vylepšiť. Už na prvý pohľad je jasné, že vylepšený má aj svoj žiarivo biely chrup, ktorý ju však nečakane zradil...

Známa podnikateľka a influencerka Zuzana Plačková (32) investovala do najrôznejších vylepšení svojho vzhľadu už hotový majland. Okrem mnohých iných zákrokov si nechala vylepšiť aj zuby, pri ktorých zjavne zabudla, že nevydržia večnosť.

Práve jej dokonalo biely chrup ju v poslednej dobe vytrápil, keď jej pri konzumovaní jedla vypadli tri predné zuby. Insta kráľovná sa však z nepríjemnej situácie nezosypala, práve naopak, vystrelila si sama zo seba a svoj štrbavý úsmev dokonca ukázala tisíckam svojich fanúšikov.  

„Dôjdeš domov, po celom dni extrémne hladný, dáš si prvé sústo a čo sa stane..." okomentovala zábery bez zubov. Zuzana tiež priznala, že zubár jej radil už dávno, aby si zuby nechala prerobiť, no ona stále čakala a potom to takto dopadlo... 

instagram/queen.plackova

„Dobre vedeli, prečo mi majú ísť prerábať moje zuby a ja že, však to má ešte čas! No, má…” povedala Zuzana, ktorá sa krátko na to pochválila opäť dokonalým a opraveným úsmevom.   

Nuž, klobúk dole za odvahu! Ukázať sa pred ľuďmi takto, by rozhodne nemal každý odvahu!  

instagram/queen.plackova

Súvisiace články

Najčítanejšie