Jasno
15°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Veľký horoskop na august: Koho čaká finančná výhra a komu hrozí krach vzťahu?
Zdielať na

Veľký horoskop na august: Koho čaká finančná výhra a komu hrozí krach vzťahu?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenia bude druhý prázdninový mesiac úspešný v láske a kto si finančne prilepší? Zistite to hneď!

Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte vo vašom horoskope na mesiac august!

Baran   

V druhej polovici prázdnin sa dostávate pod drobnohľad opačného pohlavia. Venuša sľubuje romantiku aj typické letné vášnivé dobrodružstvo. O výnimočné okamihy vášne nebudú ochudobnené ani dlhoročné páry. V pracovnej sfére si zvyknete na chválu aj odmeny. Prichádzate s vynikajúcimi nápadmi, ktoré budú pre vášho zamestnávateľa prínosné. V posledných augustových dňoch sa zamerajte na vzťahy v kolektíve.   

Profimedia

Býk   

Hoci je obdobie dovoleniek v plnom prúde, Merkúr v blahodarnom trigóne s Uránom vytvára ideálne podmienky na prácu. Stojíte pred vynikajúcou ponukou a užívate si ohromný prúd motivácie. Predovšetkým okolo 10. augusta zažívate jeden úspech za druhým. Napriek tomu by ste mali byť opatrnejší vo finančnej sfére. V tomto mesiaci sa vám bude hodiť rezerva. Ani láska nezodpovedá vašim predstavám. Nestrácajte nádej!   

Blíženci   

Vznikajú nové sociálne väzby s ľuďmi, s ktorými máte veľa spoločného. Vďaka Venuši sa vzťahy odvíjajú v pozitívnej rovine a prípadné nezhody nebudú mať dlhé trvanie. Okolo 17. augusta môže dochádzať k nezrovnalostiam, ale vďaka sebareflexii ich čoskoro uvediete do poriadku. V pracovnej rovine si dajte pozor na chyby. Konáte bez rozmyslu, preto prešľapov pribúda. Zároveň od 23. augusta bojujete s únavou.   

Profimedia

Rak   

Pracovne sa nachádzate v jednej z najúspešnejších etáp tohto roku. Prosperujúci Merkúr prináša množstvo zaujímavých príležitostí, zároveň ale nezdravo pošťuchuje vaše ego. Neúmerné presadzovanie vlastného názoru sa nebude páčiť vášmu okoliu. Skúste nenarušovať ich komfortnú zónu. S financiami teraz rozhodne nehazardujte. Čoskoro sa ukáže, že peniaze potrebujete na niečo dôležitejšie. Oplatí sa šetriť.   

Lev   

Augustová klíma nie je prívetivá k nadväzovaniu nových vzťahov. Od zoznamovania sa stočte k nejakej perspektívnej činnosti. Na pracovisku zažívate horúce chvíľky, do ktorých ste sa dostali kvôli odkladaniu povinností. Prokrastinácia môže byť problém aj v auguste. Až na poslednú chvíľu sa preberiete a začnete mierniť následky. Od 27. augusta sa situácia postupne upokojuje. V poslednej dekáde pozor na zvýšenú únavu.   

Profimedia

Panna   

Prvá augustová dekáda prináša kariérny rast a prosperitu. Vďaka Merkúrovej pozitívnej väzbe s Uránom sa vám podarí presadiť v pracovnej sfére, taktiež je vhodný čas na hľadanie nového zamestnania. Nevšednými nápadmi urobíte dieru do sveta. Ani medziľudské vzťahy nestoja v druhej polovici prázdnin na slepej koľaji. Nezadané Panny majú šancu nadviazať kontakt s človiečikom, ktorý spĺňa ich náročné kritériá.   

Váhy   

Milé Váhy, august prináša krásne okamihy do milostného aj pracovného života. Veľkým pomocníkom je dobrá nálada, ktorá vám otvára dvere ku šťastiu. Nebojte sa ponúknuť pomocnú ruku ľuďom v okolí. Predovšetkým na pracovisku vám to prinesie plusové body. Mars tvorí príjemný sextil s Venušou a sľubuje finančné prostriedky navyše. Vylúčená nie je ani výhra! Tá vás v prenesenom slova zmysle stretne aj v láske.   

Profimedia

Škorpión   

Ôsmy mesiac tohto roku prináša do života Škorpiónov nedorozumenie v láske. Chýba vám trpezlivosť a dosť možno začnete uvažovať o rozchode. Určite sa nebojte kroku do neznáma, podľa Afrodity na vás to pravé šťastie v láske ešte len čaká. Na pracovisku sa pokúste o väčší nadhľad. Máte skvelé nápady, vďaka ktorým by sa vaša kariéra mohla na jeseň dostať do netušených výšin. Od 22. augusta sa učte viac relaxovať.   

Strelec   

Optimistické znamenie Strelca sa v druhej polovici prázdnin snaží udržať úsmev na tvári svojej i svojho okolia. V milostnom živote nadväzujete nové kontakty. Dosť možno sa medzi nimi objaví aj človiečik, s ktorým sa poznáte, ale dlhšiu dobu ste sa nevideli. Že by sa obnovila detská láska? Venuša sľubuje veľkú letnú vášeň! Na pracovisku pozor na chybné kroky. Hlavne okolo 17. 8. robíte kvôli nervozite prešľapy.   

Profimedia

Kozorožec   

Milí Kozorožci, v auguste sa vám nedá uprieť cieľavedomosť. Akonáhle si vezmete niečo do hlavy, nepoľavíte, kým to nedostanete. Najmä v milostnom živote vám vesmír praje šťastie. Platonicky zamilovaní by mohli konečne získať pozornosť vytúženého náprotivku! Opatrnosť je vyžadovaná v komunikácii. Ani si neuvedomíte čím, ale môžete sa protistrany dotknúť. Na pracovisku sa ponúka možnosť kariérneho rastu.   

Vodnár   

Zadaní zrodenci Vodnára riešia vzťahové nezhody. Ste vzťahovační a pociťujete podráždenie z partnerovej strany. Najzložitejšie chvíle nastávajú okolo 14. augusta. Tentokrát nechcete ustupovať ani o kúsok. Vaše nepriestrelné argumenty nakoniec dostanú miláčika na tenký ľad. Aj v zamestnaní používate svoje ostré lakte. Snažíte sa získať lepšie pracovné podmienky aj tučnejšiu výplatu. Tu sa ale plány komplikujú.  

Profimedia

Ryby   

Nežné srdce Rýb túži po dôkazoch lásky, ale klíma vo vzťahu je skôr vlažná. Čím viac budete na svojho miláčika tlačiť, tým skôr sa žiadneho vyznania nedočkáte. Zadaní by mali za každú cenu zostať nad vecou. Urýchlené súdy by im žiadne šťastie nepriniesli. Ani v zamestnaní nebude august prechádzkou ružovým sadom. V pracovných povinnostiach vládne chaos a splniť požiadavky nadriadených pre vás nebude ľahké. 

Súvisiace články

Najčítanejšie