Skoro jasno
15°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Česká kulturistka ukázala, ako vyzerala na začiatku kariéry: Dnes sa už na ženu vôbec nepodobá!
Zdielať na

Česká kulturistka ukázala, ako vyzerala na začiatku kariéry: Dnes sa už na ženu vôbec nepodobá!

Zdroj: Profimedia

Najznámejšia česká kulturistka Věra Mikulcová zdieľala s fanúšikmi svoje archívne poklady. A to konkrétne z doby, keď sa v dvadsiatich rokoch začala svojej kariére venovať naplno.

Na konte má množstvo tituloval a patrí k tým najlepším bodybuilderkám nielen v Česku, ale aj na svete. Věra Mikulcová už viac ako dvadsať rokov posilňuje a v súčasnosti vyzerá úplne inak ako na začiatku svojej kariéry, píše super.cz.

Drina a steroidy jej zobrali ženskosť 

Česká športovkyňa je známa aj tým, že sa netají užívaním steroidov a iných látok, vďaka ktorým vyzerá tak, ako vyzerá. Neraz sa vyjadrila, že takmer všetci vo vrcholom športe nejakým spôsobom dopujú, inak by neboli úspešní… Věru od užívania zakázaných látok neodradilo ani to, ako sa podpísali na jej výzor. Dnes by ste pri pohľade na ňu nepovedali, že ide o ženu, napriek tomu má veľké množstvo priaznivcov a podporovateľov.    

„Na vaše prianie som našla fotky z čias, keď som začínala s kulturistikou. Prvé fotky sú z roku 2001 z MČR junior-Hronov. Druhé z New York Pro 2023. Rozdiel váhy je 26 kíl,“ napísala Věra k snímkam, z ktorých spadla fanúšikom sánka. Aj keď v tvári vyzerala inak, už pred dvadsiatimi dvomi rokmi mala telo ako z kameňa.

„Verka si ide svojou cestou a robí to, čo ju baví a robí šťastnú, to je v živote to najdôležitejšie. Každopádne parádny progres, veľmi fandím,“ napísala jedna z fanúšičiek.   

„Ste taká „drobná“ na tej prvej fotke. Je to veľký rozdiel, je vidieť, že do toho dávate všetko,“ uviedla ďalšia.   

„Mám vás rada a úprimne vám veľmi fandím, pretože si idete za svojim. Každý vám môže jedine závidieť disciplínu a výdrž,“ odkázal fanúšik.   

Aktuálne sa Věra pripravuje na ďalšiu prestížnu súťaž, v ktorej bude reprezentovať Českú republiku. Konkrétne ide o súťaž Olympia Masters, ktorá sa bude konať už o pár týždňov v Rumunsku.  

Súvisiace články

Najčítanejšie