Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Aj Slovensko má svoju krásnu morskú pannu: Žijem svoj sen!
Zdielať na

Aj Slovensko má svoju krásnu morskú pannu: Žijem svoj sen!

Zdroj: instagram/perla.mareena

Myslíte si, že morské panny skutočne existujú? Mária už odmalička milovala vodu a rozhodla sa, že svoju vášeň a koníček premení na prácu.

Okolo morských panien koluje množstvo legiend a kým si niektorí myslia, že sú vymyslené, iní sú presvedčení o ich existencií. K druhej skupine patrí aj Mária, ktorá sa na jednu z nich premenila...

"Morskou vílou som bola akosi vždy. Láska k vode a moru bola vo mne od narodenia. Svet pod hladinou bol pre mňa vždy plný mágie a slobody," tvrdí o sebe na webe Mária. 

Ak ste si mysleli, že stať sa morskou pannou je jednoduché, nie je tomu úplne tak. Musela absolvovať kurzy, vďaka ktorým sa naučila byť takmer skutočnou morskou pannou. "Mojim veľkým snom je, vzbudiť v ľuďoch túžbu po mágii, mystérií a neznámom. V dnešnej dobe sa totiž z ľudských duší vytráca. Všetci sme uponáhľaní a máme kopec povinností, až sa zabudneme pozastaviť a tešiť sa z maličkostí. Želám si, aby každé srdce veľké, či malé, objavilo v sebe miesto, kde nič nie je nemožné..." myslí si Mária.  

Súvisiace články

Najčítanejšie