Oblačno
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Aj v zrelom veku majú postavy pevné ako skala: Dvojica prezradila, aké je ich fit tajomstvo
Zdielať na

Aj v zrelom veku majú postavy pevné ako skala: Dvojica prezradila, aké je ich fit tajomstvo

Zdroj: Instagram/okdong_fit

Na zmenu nikdy nie je neskoro, o čom vás presvedčí tento pár pár z Južnej Kórey, ktorému by skutočný vek snáď nikto netipoval. Vyzerajú naozaj fantasticky, čo poviete?

Manželia zverejňujú svoje príspevky na sociálnej sieti ako “okdong_fit” a sú skvelým dôkazom toho, že ak sa o seba staráte, môžete byť fit a plní energie aj v pokročilom veku, píše Bored Panda. No schválne, tipovali by ste, že ona má 56 rokov a jej manžel 61?

Svojich fit rodičov začala na sociálnych sieťach zdieľať Grace, ktorá je na nich veľmi hrdá a mala pocit, že by o nich mal vedieť celý svet. Zároveň poodhalila ich cestu za vysnívanými telami.

Jej mama vraj nikdy nebola chudá, zápasila s kilami navyše, ale všetko sa zmenilo po druhom pôrode, kedy začala pravidelne plávať. Oproti nej bol Gracin otecko veľmi chudý. Venoval sa kickboxu a pohybu mal naozaj veľa. Po nejakom čase však s týmto koníčkom skončil a prepadol futbalu. Kvôli zraneniu kolena však nemohol pokračovať a na nejaký čas sa športom skončil.

View this post on Instagram

A post shared by @okdong_fit

Grace opisuje svojho otca ako veľmi ctižiadostivého, a keď sa na sociálnych sieťach začala objavovať výzva, keď ľudia šesť mesiacov cvičili a zdieľali svoje premeny na internete, rozhodol sa, že to skúsi tiež. Pretože so svojou manželkou celý život fungujú ako tím, bolo jasné, že ho v tom nenechá samotného.  

Pár začal pravidelne cvičiť, zo svojho jedálnička vyškrtol všetky nezdravé potraviny a zameral sa na kvalitnú stravu. Výsledky sa začali čoskoro dostavovať, a aj keď polročná výzva už dávno skončila, na svojej ceste za zdravým a silným telom pokračujú ďalej.

View this post on Instagram

A post shared by @okdong_fit

Dnes majú na Instagrame obrovské množstvo fanúšikov, ktorí sa inšpirujú ich životným štýlom a tipmi, ktoré pravidelne zverejňujú. Okrem toho tiež radi zdieľajú novinky zo svojho života, rôzne tipy na miesta, kam chodia výlety či na na rande, a keďže obaja milujú módu, nájdete na ich profile aj inšpirujúce outfity.  

“Šport a fyzické aktivity nie sú dôležité len pre zachovanie svalovej hmoty v starobe, ale môžu byť výzvou aj pre náš mozog. Podľa odbornej štúdie môže mierna a intenzívna fyzická aktivita zlepšiť kognitívne funkcie,“ vysvetľuje zrelá fit kráska, podľa ktorej takto môže vyzerať každá žena, stačí len začať a vydržať!  

View this post on Instagram

A post shared by @okdong_fit

@okdong_fit

Waking up body together ?

♬ YOU'RE THE ONE - KAYTRANADA
@okdong_fit Hope you guys have a wonderful weekend! #fyp #coupleworkout ♬ Let Me Blow Ya Mind - Eve

Súvisiace články

Najčítanejšie