Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nechala sa zlákať peniazmi? Jennifer Lopez sklamala svojich fanúšikov, nechápu, prečo TO urobila
Zdielať na

Nechala sa zlákať peniazmi? Jennifer Lopez sklamala svojich fanúšikov, nechápu, prečo TO urobila

Zdroj: Profimedia

Popová ikona zmiatla aj nahnevala ľudí, keď sa prevalilo, čomu robí reklamu. Mnohí ľudia si myslia, že to bol krok vedľa, a nechápu, že sa na to vôbec nechala nahovoriť...

Jennifer Lopez je nielen skvelá speváčka, ale tiež herečka. Nenechajte si ju ujsť vo filme Zlatokopky v úlohe striptérky už tento piatok o 20:35 na JOJke!

Prešľap alebo zámer? 

Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez (53) je známa svojím pozitívnym prístupom k zdravému životnému štýlu a motivuje mnohé ženy k tomu, aby sa o seba starali aj s pribúdajúcim vekom.  

O JLo je tiež známe, že roky abstinovala, preto mnohých prekvapilo, keď začala propagovať vlastnú značku alkoholických kokteilov Delola, píše Bored Panda. Jej fanúšikov propagácia alkoholu zaskočila aj preto, že jej manžel Ben Affleck (50) zápasil so závislosťou na alkohole celé roky a podľa jeho vlastných slov, v skutočnosti nikdy úplne vyliečený nebude a je to celoživotný boj, pretože kedykoľvek môžete do toho znovu spadnúť.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Keď kritika na reklamu alkoholickým nápojom neutíchala, rozhodla sa aj samotná latino diva k “problému” vyjadriť a upokojiť tak svojich fanúšikov.  

„Veľa ľudí sa ma pýta: “Veď ty ani nepiješ, prečo propaguješ alkoholické kokteily?” “Dlho to bola pravda. Ale za posledných 10-15 rokov si občas dám kokteil. Ale pijem zodpovedne, nikdy sa neopijem,” vysvetlila Jennifer vo videu na Instagrame.   

Mnohých ľudí však ani týmto vysvetlením nepresvedčila a niektorí si dokonca myslia, že ju táto kritika teší, keďže o jej kokteiloch teraz vedia úplne všetci... Nuž, snáď aspoň naozaj dobre chutia, ktovie...

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Najčítanejšie