Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vďaka jedinej aktivite schudla až 45 kíl: Je to také jednoduché a zvládne to naozaj každý
Zdielať na

Vďaka jedinej aktivite schudla až 45 kíl: Je to také jednoduché a zvládne to naozaj každý

Zdroj: Profimedia

Patríte medzi tie, pre ktoré je ťažké si udržať váhu, prípadne o nejaké to kilo schudnúť? Nechajte sa inšpirovať touto mladou študentkou, ktorá je dnes štíhla ako prútik a dosiahla to aj bez klasického cvičenia.

Mladé dievča z Anglicka trpelo nadváhou celé detstvo a už vo svojich desiatich rokoch vážilo šesťdesiattri kilogramov. V puberte sa jej váha ešte zvýšila, a to takmer na dvojnásobok. 20-ročnej Trinity Willis sa nakoniec výrazne schudnúť podarilo a to dokonca aj bez cvičenia, píše yahoo.com.

Zvládla to aj bez cvičenia  

Študentka Trinity doslova nenávidela cvičenie a v posilňovni sa necítila sebavedome. Začala preto tancovať doma v obývačke, aby mala aspoň nejaký pohyb a neustále si obnovovala playlisty. Podarilo sa jej tak vytvoriť si vlastnú rutinu v pohybe. Váha jej vďaka tancu klesla zo 110 kíl na 65 a energie malo dievča stále na rozdávanie.  

"Som na seba naozaj pyšná a budem v tancovaní pokračovať ďalej," tvrdí Trinity zo Southendu. Uznáva, že na svoj nízky vek vážila naozaj veľa. Svoju nespokojnosť s postavou ale dlhé roky len zajedala.   

Profimedia

„Pustila som si doma fitness DVD s hiphopovým programom a potom som si začala vytvárať vlastné choreografie na obľúbené piesne. Podarilo sa mi kilá vytancovať. Som teraz oveľa štíhlejšia a naučila som sa mať sa rada," hovorí dvadsaťročné dievča.  

„Vždy som bola v škole to najväčšie dieťa. Bola som známa ako tá tučné dievča. Moja váha každým rokom stúpla minimálne o šesť kilogramov," spomína Trinity. Dievča kvôli nadváhe trpelo aj bolesťou kolenných kĺbov, čo jej na lenivosti len pridalo.   

„Aj jednoduchá prechádzka pre mňa bola náročná. Strácala som už po pár metroch dych, a tak som sa začala vyhýbať akejkoľvek forme cvičenia" tvrdí Trinity, ktorá sa vyžívala v sladkostiach a fast foodoch.  

Profimedia

Postupne nedokázala ovládať veľkosť svojich porcií a slabosť pre nezdravé jedlo prerástla v emočné prejedanie "Dokázala som zjesť naraz veľa čokolády, sušienok i koláča" zverilo sa dievča, ktoré si kvôli svojej nadváhe zažívalo výsmech aj šikanu.   

Na promócii, kedy sa chce každé dievča cítiť krásne, si Trinity uvedomila, že je zo seba naozaj nešťastná. Preplakala vtedy celú noc. Nasledujúce dni už ale nabrali ten správny smer. Dievča začalo voľne tancovať po dome na hity od Bruna Marsa a Beyoncé a konečne sa cítila slobodná. Objavila tak formu pohybu, ktorá ju bavila, a dokonca už nemala nutkanie sa prejedať sladkosťami. Začala tak jesť oveľa zdravšie, a to sa podpísalo aj na jej vzhľade.

Zhodila 45 kíl a dnes vyzerá úplne úžasne! Klobúk dole!  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie