Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ešte stále stíhate schudnúť do plaviek: FIT tréner celebrít prezradil trik, s ktorým zhodíte za pár dní 5 kíl
Zdielať na

Ešte stále stíhate schudnúť do plaviek: FIT tréner celebrít prezradil trik, s ktorým zhodíte za pár dní 5 kíl

Zdroj: Profimedia

Jeho účinnú metódu s obľubou využívajú aj slávne hviezdy a to nielen pred plavkovou sezónou, ale napríklad aj vtedy, keď sa potrebujú zmestiť do večerných rób. Vyskúšajte tento super trik aj vy!

Princíp diéty slávneho trénera Delvetta Quinceho je jednoduchý. Všetko spočíva v číslach 3-1-2-1, vďaka ktorým zhodíte 3 až 5 kíl za tri týždne. Sympatický tréner o tomto princípe dokonca vydal mimoriadne úspešnú knihu, jeho základné pravidlá sú však prekvapivo jednoduché.

Chudnúci plán 3-1-2-1  

  • 3 dni dodržujete jedálniček, pri ktorom by ste nemali prijať viac ako 6300 kilojoulov. Do jedálnička zaraďte hlavne kuracie mäso, zeleninu, vynecháte pečivo a ako prílohu k mäsu si dáte maximálne ryžu.   
  • 1 deň by váš príjem nemal presiahnuť viac ako 7150 kilojoulov. Môžete si dokonca dopriať niečo, čo máte radi, pokojne aj malú sladkosť, ideálne však kvalitnú horkú čokoládu.   
  • 2 dni sa opäť stravujte ako prvé tri dni, teda diétnou stravou.   
  • 1 deň si opäť pochutnávajte na tom, čo máte radi, a opäť by váš príjem nemal presiahnuť 7150 kilojoulov. A takto pokračujte stále dookola.

Dôležité je, aby ste nejedli stále tie isté potraviny. Prekvapujte telo niečím, čo nepozná. Metabolizmus sa tým zrýchli a postupne budú ubúdať tukové vankúšiky.   

“Zvýšte množstvo bielkovín a zelenej zeleniny na tanieri. Pridajte inteligentný sacharid, ako sú sladké zemiaky alebo quinoa. Vylúčte biely chlieb a biele zemiaky. Ak môžete, odstráňte cukor z jedálnička. Nehovorím, že treba ovocie úplne vynechať (má dôležité živiny a vitamíny), ale dávajte si pozor, kedy ho konzumujete. Pokojne začnite napríklad ráno ovocným smoothie,” cituje rady trénera magazín People.   

Znie to celkom zaujímavo, čo poviete? Idete na to?   

View this post on Instagram

A post shared by Dolvett (@dolvett)

Súvisiace články

Najčítanejšie