Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po 14 rokoch od senzačného vystúpenia v Talente a prekonanej mŕtvici je naspäť: Spomínate si na speváčku, ktorá všetkých očarila?
Zdielať na

Po 14 rokoch od senzačného vystúpenia v Talente a prekonanej mŕtvici je naspäť: Spomínate si na speváčku, ktorá všetkých očarila?

Zdroj: instagram/susanboylemusic

Keď sa Susan Boyle v roku 2009 postavila pred porotcov britskej talentovej šou, nikto netušil, čo sa v jej hrdle skrýva. Žena svojím spevom všetkých prekvapila a stala sa z nej hotová senzácia.

Britská verzia šou Česko Slovensko má talent asi nikdy nezažila väčšie prekvapenie, ako keď sa na jej pódiu objavila práve Susan Boyle. Svojou prostorekosťou a vzhľadom neupravenej gazdinej všetkých šikovne oklamala. Nikto totiž netušil, že je aj výnimočná speváčka. 

Keď však Susan zaspievala, porota a diváci zostali v nemom úžase. Zo Susan sa tak cez noc stala hviezda a hotová senzácia. Po súťaži sa jej radikálne zmenil život - začala vydávať albumy, koncertovala po celom svete a ako hosťka navštevovala rôzne televízne šou. Nikdy však do svetového šoubiznisu tak úplne nezapadla. Mala obdobia, kedy sa aj na niekoľko mesiacov stratila z verejného diania a nikto o nej nič nevedel. 

Profimedia.sk

​Počas víkendu sa objavila na pódiu ako hosťka finálnej časti britského talentu. Vrátila sa tak naspäť do šou, ktorá ju preslávila. A práve tu priznala, že minulý rok prekonala mŕtvicu a robila všetko pre to, aby sa dala dokopy a mohla sa opäť vrátiť pred publikum a zaspievať mu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Susan Boyle (@susanboylemusic)

Súvisiace články

Najčítanejšie