Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Táto žena spôsobila ošiaľ na internete: Nikto nechce veriť, že v jej veku môže TAKTO vyzerať
Zdielať na

Táto žena spôsobila ošiaľ na internete: Nikto nechce veriť, že v jej veku môže TAKTO vyzerať

Zdroj: TikTok/clarissadanehughes

Odkedy zverejňuje príspevky na sociálnych sieťach a prezradila v nich svoj vek, ženy ju pravidelne bombardujú otázkami, čo robí preto, že vyzerá tak mladistvo!

60-tnička Clarissa Dane Hughes z Floridy doslova ohromila ľudí, keď vo videách na sociálnych sieťach prezradila svoj vek. Sexi blondínka je super dôkazom toho, že vek je len číslo a skvelo a príťažlivo môžete vyzerať aj v šesťdesiatke. Tajomstvom jej mladistvého vzhľadu však nie je botox ani plastiky, informuje Daily Star.

Atraktívna Clarissa vo svojich príspevkoch prezradila, že je to najmä o pozitívnom nastavení, ďalej je dôležité nevystavovať sa priamemu slnečnému žiareniu a chrániť sa krémami s UV faktormi, a v neposlednom rade tiež vylúčiť alebo aspoň zminimalizovať alkohol a tiež cigarety. 

TikTok/clarissadanehughes

​Clarissa je síce v strednom veku, no rozhodne na to nevyzerá a ani sa necíti byť stará. „Svojho manžela som stretla, keď som mala 37 rokov, vydala som sa v 39 a tesne pred 40-tkou som porodila prvé dieťa, pri druhom som mala 43 rokov,“ povedala kráska, ktorá sa snaží brzdiť starnutie prirodzeným spôsobom.  

"Posledných dvadsať rokov som nevystavila svoju tvár priamemu slnku, 33 rokov nepijem alkohol a pred rokmi som prestala aj s fajčením,” hovorí Clarissa, ktorá sa spolieha najmä na zdravý životný štýl a optimizmus.  

„Nebojte sa, vždy máte čas začať, môžete tvoriť a byť čímkoľvek, čo chcete, a môžete sa znovu objaviť, kedykoľvek chcete. Život je úžasná cesta, užívajte si ju,“ povzbudzuje všetky ženy, ktoré si od nej pýtajú recept na mladosť. Klobúk dole, vyzerá fantasticky, však?

@clarissadanehughes If I were 90 #selftalk #givinghope #fyp #foryou #aginggracefully #sometimes #gettingold #aging #time #hope #feelinglost #theartofthinkingclearly ♬ original sound - Clarissa Dane Hughes
@clarissadanehughes Replying to @Faith Rosina #selftalk #givinghope #fyp #foryou #aginggracefully #sometimes #gettingold #aging #time #hope #feelinglost #theartofthinkingclearly #60 #1963 #thinkyoung #ageisjustanumber #clarissadane #weareallone #Godisgood #nothingwithoutGod ♬ original sound - Clarissa Dane Hughes

Súvisiace články

Najčítanejšie