Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Čo sa deje s Anne Hathaway? Herečka vystrašila fanúšikov na kosť vychudnutou postavou
Zdielať na

Čo sa deje s Anne Hathaway? Herečka vystrašila fanúšikov na kosť vychudnutou postavou

Zdroj: Profimedia

Sympatická herečka vyzerá aj v štyridsiatke a po dvoch deťoch veľmi mladistvo, no v poslednom období nepôsobí najzdravšie. Fanúšikovia o ňu začali mať obavy, takáto extrémne štíhla snáď ešte nebola!

Odkedy sa preslávila úlohou vo filme Denník princeznej, akoby sa Anne Hathaway (40) vôbec nezmenila. S manželom Adamom Shulmanom má herečka dvoch synov, no vďaka mladistvému looku a štíhlej postave, vyzerá stále ako školáčka, aspoň donedávna to tak bolo...

Dvojnásobná mamina sa už viackrát vyjadrila, že radikálne vylepšenia a zásahy do vzhľadu odmieta a radšej sa viac sústreďuje na zdravú životosprávu. V jej jedálničku preto prevláda zelenina, ovocie, ryby, miluje tiež čili papričky a dbá na pravidelný pitný režim, snaží sa vypiť 8-10 pohárov čistej vody každý deň.   

K jej každodenným rituálom patrí aj konzumácia olivového oleja. Každý večer pred spaním si dá dve polievkové lyžice, pretože verí, že sa tak ľahšie zbaví toxínov a udrží si zdravú pečeň.  

Profimedia

Ešte donedávna mala Anne Hathaway dokonalú postavu s peknými ženskými tvarmi, no vyzerá to tak, že je to už minulosť. Keď sa objavila na večierku luxusnej značky Bulgari v Benátkach, všetci prítomní zostali v šoku, píše eonline.com. Hoci mala na sebe prekrásny model šiat, jej postava bola zrazu príliš vychudnutá, nedalo sa nevšimnúť si ani zmenšený hrudník, strhanú tvár a kruhy pod očami.   

Ktovie, či za touto zmenou nie je náhodou nejaká nová úloha, na ktorú sa herečka pripravuje, no isté je, že s pár kilami navyše vyzerala oveľa lepšie a najmä zdravšie, súhlasíte?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ??Lisa_L.M?? (@niksofia_yaya)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa WORLD STARS✨ (@worldstarsofficiel)

Súvisiace články

Najčítanejšie