Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
5 znamení, ktoré sú ráno po prebudení očarujúce a nezľaknete sa ich: Našli ste sa medzi nimi?
Zdielať na

5 znamení, ktoré sú ráno po prebudení očarujúce a nezľaknete sa ich: Našli ste sa medzi nimi?

Zdroj: Pixabay.com

S mejkapom a dokonalým stajlingom vyzerá každá z nás krásne. Iné to je po prebudení. Aj tu však existujú výnimky. Vedeli ste, že ženy narodené v týchto znameniach sú aj ráno očarujúce?

Niektoré ženy nevychádzajú z domu bez toho, aby sa nalíčili a zamaskovali tak svoje nedostatky. Iným zase dokonalý stajling nič nehovorí a je im jedno, ako vyjdú medzi ľudí. Ženám narodeným v týchto zraneniach to však svedčí aj bez mejkapu. Patríte k nim?

Ryby

Sú veľmi citlivé a keď sa nenamaľujú vyzerajú najlepšie, pretože sa to perfektne hodí k ich nenápadnému prirodzenému výzoru. Mnohé vyzerajú étericky a svojím vzhľadom zaujmú už na prvý pohľad. 

Býk

Ženy narodené v tomto znamení milujú všetko prepychové a krásne, no čo sa týka líčenia, v tom dávajú prednosť práve prirodzenosti. Na významné spoločenské udalosti sa dokonale namaľujú, no ak idú do práce, tak úprave zovňajška nevenujú extra pozornosť. Nemajú rady výrazné líčenie, všetko umelé a úplne im stačí ich sebavedomie a charizma, ktorú majú. 

Pixabay.com

Blíženci

Sú väčšinou krásne od prírody, vždy pozitívne naladené a majú šibalský pohľad, ktorým dokážu pomotať hlavu kadekomu. Rady sa pekne nalíčia, no keď nestíhajú, aj tak dobre. Pretože aj bez mejkapu vyzerajú super a ich vyžarovanie je jedinečné. 

Škorpiónky

Sú záhadné a okolo svojej osoby vyžarujú auru, ktorá na ľudí pôsobí ako magnet. Aj bez dokonalého stajlingu si dokážu hocikoho omotať okolo prsta. Výrazné líčenie len podčiarkne ich osobné kúzlo. To však presakuje aj bez neho...

Strelec

Rady sa vyfintia, ak sa chystajú na nejakú významnú spoločenskú udalosť, inak sa takmer vôbec nemaľujú. Mnohé sú od narodenia veľmi krásne a svojím pôvabom zaujmú už na prvý pohľad. 

Najčítanejšie