Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľký horoskop na JÚN: Kto si zarobí peniaze navyše a koho čaká prekvapenie v láske?
Zdielať na

Veľký horoskop na JÚN: Kto si zarobí peniaze navyše a koho čaká prekvapenie v láske?

Zdroj: unsplash.com/erriko-boccia

Pre ktoré znamenia bude šiesty mesiac v roku úspešný v oblasti vzťahov a komu sa bude viac dariť v práci? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac jún!

Baran   

Tešte sa na vzrušujúci mesiac plný príjemných okamihov. Nezadaným sľubuje kňažka lásky vášnivú známosť, s ktorou bude radosť tráviť spoločný čas. Ideálne dni na zoznámenie nastávajú okolo 21. júna. Viete vystupovať, preto na rande aj pracovnom pohovore urobíte skvelý dojem. V profesnej sfére si nenechajte ujsť zaujímavú ponuku. Dovolenku o pár dní posuňte, pretože sa môžete kariérne vyšvihnúť.   

Profimedia

Býk   

Jún predstavuje pre Býkov náročné obdobie, ktoré preverí vaše schopnosti. Venuša z negatívneho postavenia s Uránom komplikuje milostné vzťahy. Ste sklamaní z novej známosti, uprostred mesiaca sa zamotávajú situácie aj v dlhoročnom partnerstve. Isté uzemnenie predstavujú priatelia, vďaka ktorým sa psychicky stabilizujete. Na pracovisku ťahajte s kolegami za jeden povraz, inak prídete o lukratívne ponuky.   

Blíženci   

Nadchádzajúci mesiac je plný spoločenského ruchu. Blíženci sú komunikatívni a vládnu zdravým sebavedomím. To sa hodí predovšetkým nezadaným, ktorí majú šancu pozvať niekoho na rande. V pracovnej sfére sa snažte udržať systém. Dôležité termíny si zapisujte do diára, okamžite zakladajte dôležité dokumenty, alebo si vytvorte ich elektronickú kópiu. Prípadné pracovné prešľapy dokážete rýchlo napraviť. 

Profimedia

Rak   

Nechávate sa unášať osudom as otvorenou náručou prijímate všetko, čo vám vesmír nachystá. Slobodní Raci sa obklopujú priateľmi, ale nebránia sa ani nápadníkom, ktorí ich pozývajú na rande. Najmä v polovici júna máte možnosť pustiť si do života niekoho nového. V zamestnaní robíte malé, ale isté krôčiky dopredu. Do 10. máte chuť rozšíriť svoje obzory. Láka vás ďalšie štúdium a podnikáte aj pracovné cesty.   

Lev   

Jún je veľa o citoch. Mars s Venušou vnášajú do života Levov žiarlivosť a dramatické chvíle. Komplikácia to prinesie do čerstvých známostí, kde kvôli prehnaným emóciám môže dôjsť k rozchodu. Ani pracovná sféra nie je bez chybičky. Je potrebné pohnúť sa z miesta a pracovať na sebe. Kvôli planéte vojen môže dochádzať k treniciam, ťažko sa tiež sústredíte. S peniazmi zaobchádzajte opatrne, neodporúčajú sa pôžičky.  

Profimedia

Panna   

Milé Panny, v šiestom mesiaci roka sa radujete z priazne prosperujúceho Jupitera. Prináša skvelé príležitosti v láske aj pracovnej sfére. Do 10. júna mu pomáha Merkúr, vďaka ktorému dokončíte dôležité úlohy. V ďalšej dekáde si radšej nepriberajte ďalšie úlohy. Hrozí, že by ste nestačili splniť zazmluvnené termíny. Okolo 16. júna sa vyhnite podávaniu najrôznejších žiadostí, vrátane tých pracovných.   

Váhy   

Vo vzduchu sú pomaly cítiť prázdniny a zrodenci Váh môžu konečne roztiahnuť krídla a vyraziť za šťastím. Prežívate nádherné obdobie v láske, kedy chcete vykričať svoje city do celého sveta. Praje vám tiež komunikatívny Merkúr, ktorý v druhej a tretej dekáde otvára zaujímavé pracovné možnosti. Vykoledujete si pochvalu, ale aj tučné finančné ohodnotenie. Môžete sa tiež zdokonaliť vo svojej profesii.   

Profimedia

Škorpión   

Zrodenci Škorpióna sa v júni stretávajú s premenlivými emóciami. So svojimi nápadníkmi nie ste spokojní, istú rozladenosť prejavujete aj v dlhoročnom vzťahu. Najmä okolo 21. júna budete podráždení. Snažte sa vyhnúť konfliktom, inak si ich budete vyčítať. V pracovnej sfére sa hodí trpezlivosť. Do 10. júna vás práca unavuje a nie ste motivovaní. Následne začnete brať svoje povinnosti viac zodpovedne.   

Strelec   

Vývoj nadchádzajúcich týždňov má pod patronátom kňažka lásky. Vďaka nej sa môžete tešiť na tie najkrajšie pocity a všetko, čo k romantike patrí. Pre opačné pohlavie budete nesmierne príťažliví, singles si teda majú z čoho vyberať. Ani pracovná oblasť nestojí pozadu. Pred prázdninami dokončujete resty a chcete narobiť úlohy dopredu. Okolo 11. júna však pozor na prípadné komplikácie. Termíny sa predlžujú.   

Profimedia

Kozorožec   

Jupiter v pozitívnej väzbe na vaše znamenie chystá prosperujúci mesiac, kedy máte šancu urobiť dieru do sveta! Najmä okolo 14. máte skvelé nápady, niekto vám tiež môže dať vynikajúcu radu. Tešiť sa môžete na lukratívnu pracovnú ponuku aj vyšší plat. Ani milostný život nestojí pozadu. Nezadaní Kozorožci stretnú človeka, ktorý im do života vráti optimizmus. Zadaní v spoločnosti nájdu inšpiratívnych priateľov.   

Vodnár   

Veľkou témou nadchádzajúcich týždňov je láska. Drahá polovička je v zvláštnom rozpoložení a vy premýšľate, či vo vzťahu zotrvať. Náročná bude prvá dekáda, potom sa situácia upokojí. V zamestnaní sa pod vami otrasie stolička. Bude treba prerobiť hotovú prácu, alebo vyriešiť zložitý problém. Od 11. sa ale pracovné výsledky zlepšujú. Nevzdávate sa a vesmír snahu ocení. Dokonca si môžete finančne prilepšiť.   

Profimedia

Ryby   

Zmena v myslení prichádza v kariérnej oblasti. Razom máte chuť ukázať svoj talent a vydávate zo seba maximum. Cítite sa motivovane a všetky povinnosti plníte zodpovedne. Od 10. júna si však dajte pozor na dodržiavanie termínov. Môžete mať problémy so systematickým plnením úloh, ľahko niečo prehliadnete. Našťastie sa môžete spoľahnúť na pomoc kolegov. Viac šetrite svoje sily, zdravie má byť na prvom mieste. 

  

Súvisiace články

Najčítanejšie