Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mladá žena predviedla, ako schudla za 7 mesiacov až 25 kíl: Neskutočné, ako sa zmenila!
Zdielať na

Mladá žena predviedla, ako schudla za 7 mesiacov až 25 kíl: Neskutočné, ako sa zmenila!

Zdroj: TikTok/kaitlynlunsford8

Jej príspevok, v ktorom ukázala svoju chudnúcu premenu, ľudia ocenili tisíckami lajkov. Kaitlyn je teraz veľkou inšpiráciou aj pre iné ženy, ktoré sa túžia zbaviť kíl navyše, no nevedia sa k premene nakopnúť.

Kaitlyn Lunsford sa so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti podelila o video, v ktorom ukazuje, ako sa iba za pá mesiacov dokázala zbaviť nadváhy a vylepšila si postavu, píše The Sun. Ženy sú z jej premeny nadšené a pýtajú si rady, ako na to!

Vedeli ste, že pri chudnutí vám môže pomôcť aj akupunktúra?

Kaitlyn stačilo iba 7 mesiacov na to, aby zhodila 25 kíl a dnes vyzerá fantasticky a vo svojej premene pokračuje ďalej. Na začiatku videa ukázala, ako vyzerala pred premenou a keď predviedla svoj aktuálny vzhľad, ľuďom padla sánka! 

Fanúšikovia ju nazvali bohyňou gymu, jej zmena je totiž viditeľná nielen na tele, ale aj v tvári. Niektorí dokonca nechceli veriť, že je to stále ta istá osoba.  

TikTok/kaitlynlunsford8

Premena mladej ženy je obdivuhodná aj preto, že je poriadne vyťažená. Okrem toho, že vlastní butik a je zamestnankyňou na plný úväzok, ešte stále študuje a pritom je mamou malého bábätka.  

Na svojej vlastnej premene tak dokázala, že ak človek naozaj chce a správne sa nastaví, v jeho ceste za cieľom neexistujú žiadne prekážky. Za jej rýchlym schudnutím a spevnením postavy je najmä pravidelné a poctivé cvičenie v posilňovni a zdravá životospráva.  

“Musíte len začať a vydržať. Nebude to ľahké, ale ak dáte cvičeniu toľko šancí, koľko by ste dali mužovi, ktorý sa vám páči, zvládnete to!” radí sympatická mladá mamina.  

Klobúk dole, fantastická premena, však?

@kaitlynlunsford8 Now this is a transformation that you dont want to miss. #weightloss #fyp #girlswholift #gymgirls #progress #gym #gymtok #fatlossjourney #fatlosstips #weightloss #fypシ #motivation ♬ Heartless - Kanye West

@kaitlynlunsford8 You can do it too. Lets do it together. ?? #fyp #fypシ #foryoupage #girlswholiftcheck #fitness #boutique #weightlosstransformation #gymtok #gymgirls #gymmotivation #progressionphotos ♬ original sound - riles

@kaitlynlunsford8 Replying to @lauren_olsz ♬ Home (Option 1 - The Young Ebenezers

Súvisiace články

Najčítanejšie