Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vyše 300-kilovú ženu denne urážajú hejteri: Keď ukázala, ako cvičí, stratili reč
Zdielať na

Vyše 300-kilovú ženu denne urážajú hejteri: Keď ukázala, ako cvičí, stratili reč

Zdroj: TikTok/meeky2u

Pravidelne ju nazývali tlstou a lenivou a pritom netušili, že pravda je úplne iná, ako to vyzeralo na prvý pohľad.

Jameka z Detroitu v USA sa napriek závažnej diagnóze pustila do chudnúcej premeny, aby tak dokázala svojím neprajníkom, že u nej skutočne nejde o lenivosť, píše Daily Star.

Mladá žena vážila vyše 300 kíl a keď sa ukázala v krátkych nohaviciach pri cvičení, všetkým bolo konečne jasné, že v jej prípade nadváha nesúvisí s lenivosťou. Jameja trpí ochorením zvaným lymfedém, čo je dlhodobá nevyliečiteľná choroba, ktorá spôsobuje opuchy v telesných tkanivách, najmä v rukách a nohách. 

@meeky2u I can’t wait to see what see what this new routine brings me?? PUSHING #livingwithlipolymphedema ♬ Keep Showing Up (Motivational Speech) - Fearless Motivation

Má tiež lipoedém - ďalší chronický stav, čo je hromadenie abnormálneho tuku a spojivového tkaniva na rukách a nohách. 

Napriek týmto závažným diagnózam a telu, ktoré by mnohí skrývali, sa rozhodla, že svoju chudnúcu premenu bude dokumentovať na sociálnych sieťach. Dúfala, že nepríjemní hejteri si takto uvedomia, že by nikdy nemali súdiť ľudí, pretože nevedia, čím si každý jeden človek prechádza. 

Jameke sa zatiaľ podarilo schudnúť fantastických 45 kíl a hoci je stále obrovská a má opuchnuté nohy, je to veľký pokrok. 

Ľudia jej na sociálnej sieti vyjadrili obdiv a podporu a pre mnohých sa stala vzorom a inšpiráciou. Pri zdravotných problémoch sa skutočne chudne oveľa ťažšie, no práve Jameka je dôkazom toho, že sa to dá, keď človek naozaj chce. Držíme jej palce!

@meeky2u Getting better everyday & moving more! No excuses?? #lipolymphedema ♬ No Excuses - NF

Súvisiace články

Najčítanejšie