Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Daniela Peštová prezradila, ako sa udržiava fit: TAKTO sa vyjadrila k plastikám
Zdielať na

Daniela Peštová prezradila, ako sa udržiava fit: TAKTO sa vyjadrila k plastikám

Zdroj: Instagram/daniela_pestova

Stále krásna česká supermodelka a životná láska Paľa Haberu vyzerá aj po päťdesiatke fantasticky a zatiaľ to zvláda aj bez využitia plastickej chirurgie. Aký je jej recept na mladistvý vzhľad?

Hoci vlani oslávila 52. narodeniny, tento vek by hádal trojnásobnej matke len málokto. O tom, ako sa udržiava v kondičke, a aký má názor na plastiky, prezradila magazínu extra.cz.

Supermodelka Daniela Peštová (52) sa objavila spoločne so svojim fešným synom Yannickom na fashion show v DOXe. Opäť sa potvrdilo, že je právom označovaná za jednu z najkrajších žien Česka, vyzerá totiž stále fantasticky. 

Spevák Pavol Habera (61) má vedľa seba skutočne krásnu ženu. Daniela je veľmi aktívna na svojom Instagrame, kam pravidelne pridáva fotky, pod ktorými sa kopia komentáre plné chvály. „Boli ste a stále ste krásna, to bude aj tým, že sa z toho starnutia nerútite a hráte s tým, čo máte – a že máte s čím hrať,“ napísala jedna z mnohých fanúšičiek modelky. 

View this post on Instagram

A post shared by Kasper (@privatekasper)

V starobe plastiku nevylučuje   

Mnoho modeliek vylepšuje svoj vzhľad rôznymi plastikami či botoxom, Peštová je však zástankyňa prirodzenosti. 

"Žiadnu plastiku nemám, mať nechcem a dúfam, že mať nebudem, ale uvidíme, čo bude za 5 rokov. Ja nie som zástancom toho, že keď je niekto mladý a krásny, tak aby toto využíval," vysvetľuje. 

Vrátka si ale necháva otvorené, takže kto vie, čo prinesie budúcnosť. "Keď potom niekto príde do veku, tak taká nejaká výpomoc príde vhod," uznala. Sama sa snaží udržovať v kondícii pravidelným cvičením, neláme si hlavu z každej vrásky a navyše je abstinentka. 

"Určite pomáha starať sa o seba, dnes to nie je nič hanlivé, keď žena povie, že sa o seba stará. Snažím sa ísť tou prírodnou cestou. Neriešim všetko, neriešim každú vrásku. Starať sa o seba, kvalitná kozmetika, spánok, dostatok pohybu, všetko so všetkým," popísala Peštová. 

Kráska zároveň zdôrazňuje, že je dôležité myslieť na svoj vnútorný pokoj a pohodu. V súvislosti s blížiacim sa letom prezradila aj svoje plány. Prvá polovica sa bude odohrávať v pracovnom duchu a Daniela dúfa, že v druhej polovici zostane čas aj na dovolenku. Konkrétne plány zatiaľ ale nemá. Porozprávala iba o nadchádzajúcich pracovných cestách.

"Pracovne ma čaká cesta do Kanady, možno cesta do Poľska, mám nejakú akciu v Taliansku," povedala Daniela, ktoré je inšpiráciou pre tisíce žien v strednom veku. Vyzerá stále skvelo, súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie