Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bola krásna, no túžila byť výraznejšia: Keď uvidíte, ako sa doriadila, budete v šoku!
Zdielať na

Bola krásna, no túžila byť výraznejšia: Keď uvidíte, ako sa doriadila, budete v šoku!

Zdroj: Profimedia

Túto mladú ženu by ste dnes určite stretnúť nechceli. Z jej výzoru ide strach, ľudia ju obchádzajú oblúkom, pretože vyzerá ako démon. Neuveriteľné, že po tomto túžila!

24-ročná Kierstyn Milligan z Texasu minula státisíce za najrôznejšie úpravy zovňajšku. Z niekdajšej krásky je dnes osoba, ktorá naháňa ľuďom strach a mnohí po nej pokrikujú, že vyzerá ako strašidlo, píše magazín tyla.com.

Kierstyn Milligan sa o tetovania, piercingy a ďalšie telesné modifikácie začala zaujímať už ako tínedžerka a dnes má už poznačený takmer každý kúsok tváre a tela. 

Medzi úpravy, ktoré podstúpila, patrí aj piercing nosa, bradaviek, koreň nosa, prsné implantáty, rôzne tetovania po celom tele vrátane tváre, piercing v jazyku a dokonca rozdvojený jazyk. 

Profimedia

Medzi najdramatickejšie a najriskantnejšie zákroky, ktoré podstúpila, sú potetované očné buľvy. Namiesto očného bielka má teraz "očné čierno", skutočne teda pripomína démona, čo bolo jej snom. Navyše má aj na zuboch vymodelované upírie tesáky, čo jej na desivom výzore ešte pridáva. 

„Vždy som vedela, že chcem vyzerať takto, už ako dieťa. Som rada, že som si to mohla konečne splniť,“ prezradila Kierstyn, ktorá má na sociálnych sieťach obrovskú základňu fanúšikov, no mnohí jej adresujú aj nepríjemné a kritické komentáre, na ktoré si už zvykla. 

Profimedia

​„Pomohlo mi to získať sebadôveru. Predtým som si pripadala škaredá a nezaujímavá, nevedela som, kto som,“ dodala. 

Rodina mladej ženy sa s jej tetovaniami a piercingami zmierila, pretože o nich už ako tínedžerka snívala, no keď si nechala potetovať očné bulvy, bol to už aj pre nich obrovský šok. Nuž, necháme sa prekvapiť, čím táto „démonka“ prekvapí nabudúce...

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Orylan (@orylan1999)

Súvisiace články

Najčítanejšie