Čo raňajkovať, aby ste boli štíhle? Vyskúšajte tip krásnej Ivany!
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: Instagram/iversanns
Aj po dvoch deťoch sa môže pochváliť naozaj peknou a štíhlou postavičkou. Ako to Ivana Gáboríková robí? Aj takto!
Ivana sa netají tým, že má rada zdravú a najmä domácu stravu. Svojim dvom deťom a manželovi takmer každý deň vyvára rôzne, no najmä rýchle jedlá. A začína už raňajkami!
U Gáboríkovcov, medzi ich najpopulárnejšie, patria práve kaše. Tie Ivana často pripravuje práve z ovsených vločiek. Dokonca má aj vlastný spôsob, ako ich robí… “Aby som z nich vyťažila maximum, tak si ich vždy večer premyjem v sitku, namočím do vody a pridáivanam lyžičku jogurtu, alebo kefíru. Nechám do rána odstáť v uzavretej nádobke v chladničke (ak len zalejem vodou, tak nechávam pri izbovej teplote). V nádobke prebehne fermentácia - antinutričné látky sa rozložia a vločky sú ľahko stráviteľné a ako bonus majú v sebe probiotiká aj prebiotiká. Váš črevný mikrobióm vám poďakuje. Takáto príprava je ideálna pri všetkých obilninách... Ráno už len pridám vodu, škoricu, trochu zohrejem (prevarím bez jogurtu) a hotovo! Ak by som kašu robila len pre nás dospelákov, tak nevarím. Pre lepšiu chuť dám maslo, oriešky a akékoľvek ovocie, čo je v chladničke. Belle len čisté - škorica, maslo," vysvetlila blondína. Sú to práve ovsené vločky, ktoré obsahujú veľa vitamínov, minerálov, vlákniny a rôznych iných prospešných látok. Dodajú vášmu telu energiu, zlepšia trávenie a celkovo pôsobia super na ľudský organizmus.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
Zobraziť tento príspevok na Instagrame