Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Od seriálu Ally McBeal ubehlo už viac ako 20 rokov: Čo robí herečka Calista Flockhart dnes a ako vyzerá?
Zdielať na

Od seriálu Ally McBeal ubehlo už viac ako 20 rokov: Čo robí herečka Calista Flockhart dnes a ako vyzerá?

Zdroj: Profimedia

Hoci si zahrala v niekoľkých seriáloch a filmoch aj predtým, celosvetovú slávu jej priniesol až jeden z najpopulárnejších seriálov z právnického prostredia. Kto z vás ho pred rokmi sledoval?

58-ročná herečka Calista Flockhart, ktorú si dodnes mnohí spájajú najmä so seriálovou právničkou Ally McBeal, sa od obdobia natáčania slávneho seriálu takmer nezmenila! K mladistvému vzhľadu určite prispieva aj jej útla a štíhla postava, ktorú si desaťročia udržiava, ale aj spokojnosť v harmonickom manželstve s Harrisononom Fordom.

Harrison a Calista sa prvýkrát stretli na odovzdávaní Zlatých glóbusov v roku 2002, kde herečka získala nomináciu za stvárnenie hlavnej úlohy vo filme Ally McBeal. Harrison mal vtedy 60 rokov a bol otcom štyroch detí. Calista mala vtedy 38 rokov a iba krátko predtým si adoptovala syna Liama.  

Po osemročnom randení sa slávna herecká dvojica nakoniec zosobášila, Harrison prijal Liama za svojho syna a dodnes žijú spokojný život bez afér a škandálov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Happy News (@happyisnews)

Seriálová Ally McBeal priznala, že sa o veľkú kariéru vlastne nikdy neusilovala a keď prišiel do jej života syn a neskôr manžel, stala sa práve rodina jej prioritou, píše goodhousekeeping.com. So synom trávila väčšinu času a až teraz, keď začal chodiť na vysokú školu, sa pripravuje na to, že začne opäť viac času venovať práci.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa THE FILM CULT (@thefilmscult)

Stále zamilovaný Ford priznal, že ich vzťah je stále rovnako pevný a vrúcny ako pred dvadsiatimi rokmi a dokonca hľadá spôsob, ako ho okoreniť. Konkrétne pracuje na niečom, čomu by sa mohli venovať spoločne.  

„Radi by sme našli takú prácu, ktorú by sme mohli robiť spolu,“ povedal herec pre Fox News. "Práve sa vracia do práce po tom, čo sa posledných 20 rokov venovala výchove nášho syna Liama. Teší sa, že sa vracia do práce. Dúfam, že si nájdeme niečo spoločné," dodal. Držíme im palce, nech sa im darí v práci aj v súkromí aj naďalej!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PopCulture (@popculture)

  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Novarider5000 (@sw_novarider)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Snikt (@snikt_a_gram)

Súvisiace články

Najčítanejšie