Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Verešová prekvapila radikálnou zmenou imidžu: Naozaj už žiadne odhalené sexi fotky?
Zdielať na

Verešová prekvapila radikálnou zmenou imidžu: Naozaj už žiadne odhalené sexi fotky?

Zdroj: Instagram/andreaveresovaofficial

Andrea Verešová má aj po štyridsiatke stále dokonalé telo, ktoré rada a často odhaľuje a prezentuje na sociálnych sieťach. Jej najnovšie zábery však mnohých prekvapili, pozrite sa, prečo!

42-ročná modelka vníma nahotu a sexi fotografie trochu inak ako väčšina ľudí. Ešte nedávno schytala poriadnu kritiku práve pre odvážne fotky, ktoré boli podľa mnohých už cez čiaru. Tie aktuálne zverejnené zábery by mohli znamenať, že si vstúpila do svedomia a s odhaľovaním prestala, pravda je však úplne inde!

Jej Instagram je zaplavený fotkami, v ktorých viac ukazuje, ako zakrýva, a hoci občas schytáva aj kritiku, mnohí jej príťažlivú a vytrénovanú postavičku chvália do nebies. Najnovšie však poriadne prekvapila, keď zverejnila zábery v biznis outfite, ktorý pozostával z tmavého kostýmu a bielej blúzky bez výstrihu. 

Jej fanúšikovia si podľa všetkého môžu vydýchnuť. Tieto fotky neznamenajú, že je so sexi foteniami koniec, Andrea totiž popri modelingu začala pracovať aj ako advokátka a v Dubaji si s manželom otvorila advokátsku kanceláriu. Po rokoch sa teda aspoň čiastočne vracia k právu, ktoré vyštudovala a tomu prispôsobila aj svoj šatník.  

“Nielen v Prahe a v Plzni, ale už aj v Dubaji sa môžete obrátiť na prestížnu advokátsku kanceláriu AKVT v prípade, že by ste potrebovali akékoľvek právne služby. Poradíme ako založiť firmu, pomôžeme s podnikaním, alebo živnosťou, nákupom či predajom nehnuteľnosti, napísať zmluvu, závet alebo vybavíme víza pre vás aj vašu rodinu atď...” napísala Andrea k záberom v biznis kostýmčeku, ktorý jej podľa mnohých fanúšikov svedčí oveľa viac, ako prehnane odhalené fotky.

Čo na takýto imidž Andrei Verešovej hovoríte vy? Nechali by ste si od nej poradiť? 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie