Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Ako sa môže vaša tvár zmeniť, keď schudnete 87 kilogramov? Naozaj neuveriteľne!
Zdielať na

Ako sa môže vaša tvár zmeniť, keď schudnete 87 kilogramov? Naozaj neuveriteľne!

Zdroj: instagram/life_of_a_binge_eater_

Claire je dôkazom toho, že ak niečo naozaj chcete, podarí sa vám to! 30-ročná mladá žena bola ešte pred pár rokmi morbídne obézna a ak by neschudla, zrejme sa ujedla k smrti.

Mladá žena si v živote prešla anorexiou, bulímiou a dobre vie, čo je nekontrolovateľné jedenie. Vyjedla sa na neuveriteľných 170 kilogramov, keď jej lekári povedali, že ak vo svojom živote niečo nezmení, tak zomrie. A Claire ich varovanie zobrala naozaj vážne.

Ako sa sestre Simony Krainovej podarilo zhodiť 14 kíl a hmotnosť si udržať?

​Všetko sa u nej začalo ešte na základnej škole. Claire bola totiž oveľa vyššia ako jej spolužiačky a ostatné deti sa jej preto začali vysmievať. Celé to pokračovalo na strednej škole, kde sa postupne začala prejedať, pretože práve v jedle videla útechu v nešťastí, ktoré denne zažívala. Na konci strednej školy vážila už 130 kilogramov. Potom sa jej podarilo schudnúť na 79, no nie práve najzdravším štýlom. Dostala sa do začarovaného kruhu prejedanie sa a zvracania. Hoci jej všetci hovorili, ako dobre vyzerá, stačilo, že sa našiel jeden jediný človek, ktorý ju nazval tučnou a to sa u nej opäť prejavilo tak, že začala nekontrolovateľne jesť.

Ostatné roky sa vyjedla na 170 kilogramov, takmer nevychádzala z domu a mala depresie. “Nenávidela som, ako vyzerám aj svoje telo,” priznala na instagrame. Jedného dňa jej rodičia poradili, aby konečne vyhľadala odbornú pomoc a navštívila psychológa. Ten je stanovil diagnózu a začala sa liečiť. Hoci sa jej na začiatku darilo, aj zhodila pomerne veľa kíl, netrvalo dlho a opätovne sa začala prejedať. Jediným riešením u nej bolo podviazanie žalúdka. Táto operácia jej zachránila život, vďaka nej schudla 87 kíl a hmotnosť si aj udržala. V súčasnosti vyzerá ako úplne iný človek, je šťastná, spokojná a v tvári sa úplne zmenila! Verili by ste, že ide o toho istého človeka?

Súvisiace články

Najčítanejšie