Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Internetom koluje vtipné video s Kate Middleton: Fanúšikovia ju za TO zbožňujú!
Zdielať na

Internetom koluje vtipné video s Kate Middleton: Fanúšikovia ju za TO zbožňujú!

Zdroj: Profimedia

Či ide o fotografie z oficiálnych udalostí kráľovskej rodiny, alebo o obyčajné momentky pri hre s deťmi, Kate jednoducho nemá zlú fotku. Že by za to mohol práve tento tajný trik?

Video, ktoré nemal nikto vidieť obletelo celý svet rýchlosťou blesku. Zachytáva princeznú Kate a jej tajný trik, s ktorým hľadá to najlepšie miesto na spoločnej fotografii, informuje Daily Mail.

Zábery pochádzajú ešte zo začiatku minulého roka, kedy sa Kate zúčastnila oficiálnej návštevy Dánska. Práve zo spoločného fotografovania s členmi kráľovskej rodiny pochádza video, ktoré sa stalo okamžite virálne, hoci bolo zverejnené až teraz.  

Na videu, v ktorom sa Kate pripravuje na spoločné fotenie s princeznou Mary a kráľovnou Margarétou, fanúšikom neuniklo, že princezná z Walesu robí nohami malé smiešne pohyby. Práve takto sa zrejme snaží umiestniť tak, aby vo výsledku vyzerala na zábere čo najlepšie.

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #katemiddletonstyle #princessofwales #princewilliam #williamandkate #coronation #royalfamily #princess ♬ sonido original - Chuy Gabriel JP

 

Fanúšikov toto video veľmi pobavilo a potešilo ich vidieť, že aj princezné majú svoje tajné triky, ktoré sa snažia pred verejnosťou utajiť. 

Samozrejme, iba správne miesto na fotografii nestačí. Známa odborníčka na kráľovskú rodinu Miranda Holder prezradila v minulosti iný trik, ktorý je podľa nej absolútne kľúčový pri tom, aby ste vyzerali na zábere dobre a vraj ho ovláda aj Kate a ďalší členovia kráľovskej rodiny. 

Miranda vysvetlila, že Kate drží bradu vždy mierne hore, tak, aby bola rovnomerne so zemou. 

„Nenakláňa hlavu nadol, ani príliš dohora, a práve to jej zaistí zakaždým lichotivú fotografiu,“ objasnila odborníčka. 

Kate si navyše dáva pozor, aby mala vždy vystretú chrbticu a ramená smeruje smerom do objektívu. Tento malý trik spraví veľmi veľa, správne držanie tela je dôležité nielen pre zdravie, ale aj pre dobrý záber. Vaša postava bude vyzerať aj vyššie a štíhlejšie. 

Vyskúšajte sa takto najbližšie odfotiť aj vy a uvidíte, že to naozaj funguje!

@themirandaholder Replying to @niuniu It works! Give it a go!! #katemiddletonstyle #royalfashion #stylehack2022 #over40andfabulous ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) [2018 Remaster] - Kate Bush

Najčítanejšie