Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Renáta Názlerová v bikinách: Takto dodáva moletkám sebavedomie!
Zdielať na

Renáta Názlerová v bikinách: Takto dodáva moletkám sebavedomie!

Zdroj: TV JOJ

Niekdajšia populárna tvár televízie JOJ Renáta Názlerová je hrdá moletka a svojím prístupom k životu dodáva sebavedomie mnohým ženám. A tu je dôkaz!

Renáta sa rozhodne nemieni skrývať pred svetom len preto, lebo má pár kíl navyše. A práve tento svoj postoj a sebavedomie sa snaží preniesť aj na iné ženy, ktoré sa neustále trápia pre to, ako vyzerajú. A tie ju milujú práve pre to, že sa na nič nehrá...

​Svoje fanúšičky sa snaží podporovať aj prostredníctvom sociálnych sietí, kde zdieľa rôzne názory, myšlienky a rady. Keďže sa pomaličky blíži dovolenková sezóna, prezradila tip, čo robiť na pláži, ak zbadáte nejakého krásavca, no nie ste si vôbec istá, či by ste ho mohli zaujať, ak máte nejaké to kilečko navyše. "Na pláži zbadáš fešáka, čo urobíš? Okamžite schňapneš voľnú osušku z najbližšieho lehátka, aj za cenu, že tak "ozbíjaš" nič netušiacu turistku z bývalého NDR; okamžite sa do tej osušku zamotáš a hlavu otočíš opačným smerom, aby to vyznelo tak, že vlastne na pláži vôbec nie si alebo stiahneš brucho, vypneš hruď a dotyčnému vysvetlíš, že má jedinečnú šancu odfotiť sa s najkrajšou Slovenkou na pobreží (a keďže si tam jediná Slovenka je jasné, že neklameš1)," zavtipkovala Renáta a pridala aj svoju fotku v bikinách. 

Súvisiace články

Najčítanejšie