Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dcéra slávneho milionára je na mizine a obeduje s bezdomovcami: Dominika šetrí, kde sa dá
Zdielať na

Dcéra slávneho milionára je na mizine a obeduje s bezdomovcami: Dominika šetrí, kde sa dá

Zdroj: Profimedia.sk

Nie je to prvýkrát, čo má jedna z dcér po zosnulej speváckej legende Karlovi Gottovi finančné problémy! Dominika Gottová je opäť takmer na mizine a musí sa poriadne obracať.

Najstaršia z dcér Karla Gottova má opätovne existenčné problémy. 49-ročná žena striedavo žila v Prahe a vo Fínsku, skadiaľ pochádza jej manžel. Po tom, čo sa jej v Česku nedarilo, natrvalo odišla na sever. Ani tu to však vôbec nemá ružové...

Českému webu express.cz totiž jedna z jej kamarátok priznala, že Dominika nemá peniaze. "Sľubovala, že nastúpi do práce, ale zatiaľ sa tak nestalo. Nechce pracovať, takmer nevychádza z domu a pôsobí nešťastne." Jediným živiteľom je jej manžel Timo, ktorý je hudobník, no tiež nezarába závratné čiastky. A to Dominiku prinútilo šetriť, kde sa dá. Aj preto podľa spomínanej priateľky, sa Gottová stravuje v zariadení pre bezdomovcov. "Je spokojná, že ju to takmer nič nestojí a slušne sa tam naje. Chodí tam na obedy už o jedenástej," prezradila detaily z jej života. Nie je to prvýkrát, čo sa nielen Dominika, ale aj jej manžel takto stravovali. Už v roku 2019 boli na tom finančne zle, že chodili na jedlo práve do útulku pre bezdomovcov. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie