Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Aj vy ste milovali seriál Mentalista? Sexi herec úplne stratil iskru, na najnovších záberoch ho nespoznáte
Zdielať na

Aj vy ste milovali seriál Mentalista? Sexi herec úplne stratil iskru, na najnovších záberoch ho nespoznáte

Zdroj: Profimedia

Hoci má niekdajší sexsymbol iba 53 rokov, poriadne sa zmenil a jeho príťažlivosť a typický šmrnc sa akosi vytratili. Spoznali by ste ho na týchto fotkách?

Blonďavý sexi herec Simon Baker (53) si zahral v mnohých filmoch a seriáloch, no fanúšikovia si ho najviac obľúbili práve v seriáli Mentalista.

Od čias najväčšej slávy sa však zmenil a hoci už tak neodolateľne nevyzerá, stále nemá problém získať si krásne a podstatne mladšie ženy. Paparazzi ho najnovšie načapali, ako sa v mori šantí s mladou neznámou kráskou, píše news.com.au. 

Profimedia

Hoci v minulosti sa vyjadril, že oženiť sa bolo to najlepšie rozhodnutie, aké kedy urobil, jeho manželstvo s herečkou Rebeccou Riggs sa nakoniec po dlhých 22 rokoch rozpadlo. Bývalí manželia však majú spolu tri deti, ktoré ich budú navždy spájať a aj kvôli nim sa vraj snažia vychádzať spolu priateľsky aj po rozvode. 

Po rozvode herca spájali s módnou návrhárkou Laurou May Gibbs, ale tento vzťah je podľa všetkého minulosťou. Na aktuálnych paparazzi záberoch sa Baker šantí v mori s mladou štíhlou blondínkou, o ktorej sa zatiaľ veľa nevie, no je isté, že herec už nie je sám. 

Simon Baker si roky udržiaval veľmi príťažlivý a mladistvý vzhľad, no vyzerá to tak, že momentálne sa na sexi imidž úplne vykašľal. Čo poviete, spoznali by ste ho?

Profimedia

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie