Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
TOTO o Bradovi Pittovi nikto netušil: Jeho suseda prezradila, čo roky tajil pred celým svetom
Zdielať na

TOTO o Bradovi Pittovi nikto netušil: Jeho suseda prezradila, čo roky tajil pred celým svetom

Zdroj: Profimedia

Slávny hollywoodsky herec už veľakrát ohúril svojimi výkonmi na filmovom plátne a rovnako tak svojím šarmom, no tentokrát sa prevalilo, že má aj veľké srdce.

Ak patrí herec Brad Pitt (59) medzi vašich obľúbencov, stavíme sa, že teraz ho budete mať ešte radšej. Jeho suseda o ňom totiž prezradila niečo, o čom doteraz takmer nikto nevedel.

Nenechajte si ujsť skvelého Brada Pitta vo vojnovej dráme Železné srdce už tento piatok o 20:35 na JOJke! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Fešák s veľkým srdcom 

Pitt sa svojou dobrosrdečnosťou nikde nechválil, no vďaka jeho bývalej susedke a hereckej kolegyni Cassandre Peterson, vie teraz o jeho dobrom skutku celý svet, informuje magazín People. 

Herec svoje zarobené peniaze rád investoval do bývania a svoje sídlo postupne rozširoval tak, že skupoval domy v susedstve. "Myslím, že tam na okraji pozemku bolo asi 22 domov, a vždy, keď bol nejaký na predaj, tak ho kúpil," popísala jeho bývalá susedka. 

Profimedia

Takto Pitt prišiel aj k domu seniora, ktorý ovdovel. Keďže mal vtedy už vyše 90 rokov, Brad mu dovolil, že v dome, ktorý vlastnil už on, môže zostať a do konca života a nemusí mu vôbec nič platiť. 

"Bol k tomu mužovi veľmi láskavý a štedrý. Viem, že mu Brad dovolil bývať tam bez akéhokoľvek nájmu, kým nezomrel. No táto príhoda je aj celkom vtipná, pretože vdovec John sa dožil až 105 rokov," dodala Peterson. 

Pitt sa nedávno svojho kalifornského sídla, kde žil aj so svojou exmanželkou Angelinou Jolie, zbavil, a predal ho za 33 miliónov dolárov. Jeho novou majiteľkou sa vraj stala 65-ročná vnučka ropného magnáta J. Paula Gettyho.

Súvisiace články

Najčítanejšie