Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľký horoskop na apríl: Koho potrápi dusno v práci a kto si finančne prilepší?
Zdielať na

Veľký horoskop na apríl: Koho potrápi dusno v práci a kto si finančne prilepší?

Zdroj: unsplash.com/eugene-zhyvchik

Pre ktoré znamenia bude štvrtý mesiac nového roka úspešný v práci a pre koho na poli lásky? Zistite hneď, čo si pre vás pripravili hviezdy!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte vo vašom horoskope na mesiac apríl!

Baran 

Začiatok apríla je dôležitý míľnik pre nezadaných Baranov. Robíte si zálusk na človeka, ktorý vám dodáva optimizmus do žíl. Venuša zo svojho sextilu drží päste, napriek tomu môžete mať obavy z neúspechu. Pozor na podráždenosť, ktorá vám skvelé vyhliadky hatí. Posledná dekáda v sebe skrýva duševné aj fyzické vyčerpanie, investujte sily správnym smerom. Máte pocit, že na vás niekto donáša, ale obavy nie sú na mieste. 

Profimedia

​Býk 

Až do 18. apríla profitujete z vynikajúceho postavenia Merkúru s Uránom. Prichádzajú k vám skvelé nápady, ktorými inšpirujete hlavne svoje pracovné okolie. Ste výborným článkom kolektívu a začnete si rozumieť dokonca aj s človekom, s ktorým nie je ľahké vychádzať. S peniazmi po väčšinu mesiaca zaobchádzajte opatrne, pretože okolo 24. 4. sa bude hodiť každá koruna. Milostný život v sebe v apríli poskytuje mnohé prekvapenia. 

Blíženci 

Milí Blíženci, v apríli nechávate udalosti plynúť a veríte, že kňažka lásky bude slúžiť vo váš prospech. Nezadaní môžu od 11. 4. stretnúť zaujímavý náprotivok. Skúste nemať nereálne očakávania a prijmite s otvorenou náručou to, čo ponúka. V zamestnaní vás trápi nepríjemná klíma. Saturn zo svojej kvadratúry komplikuje plnenie úloh, ale vaša motivácia je silnejšia. Ženie vás hlavne vidina tučnej finančnej odmeny. 

Profimedia

Rak 

Do aprílového programu skočíte rovnými nohami a s veselou mysľou. Prvá dekáda je plná radostí, ale následne sa dostavujú rôzne obavy. V láske je potrebné zabojovať o partnera, prípadne sa ospravedlniť za veci, ktoré sa nepodarili. V komunikácii sa snažte nepodliehať aktuálnemu rozladeniu, ale svoje nálady ovládnite. V zamestnaní ste prispôsobiví. Hravo si poradíte s každým problémom, baví vás prekonávať výzvy. 

Lev 

Aprílová klíma je plná prekážok, pred ktorými ale nie je dobré zastavovať. V prvej dekáde tápete v oblasti vzťahov. Venuša zo svojej kvadratúry upíja sebadôveru Levom, preto máte strach z odmietnutia. Ani v zamestnaní nie ste vo svojej koži. Dopúšťate sa zbytočných chýb. Pozor na stres, pod jeho vplyvom robíte zlé rozhodnutia. Pomocnú ruku ponúkajú kolegovia. Určite na náročné úlohy nezostávajte sami. 

Profimedia

Panna

Nadchádzajúci týždeň prináša do života Pannám spokojnosť. Vďaka Venuši v pozitívnom trigóne máte veľa dôvodov na radosť. Vesmír vám posiela samotné telesné i duševné potešenie. Po 10. apríli sa priaznivý vietor obracia a vy zisťujete, že mnohé veci nie sú, aké sa zdali byť. Čerstvé lásky sa začínajú rozchádzať v názoroch aj citoch. Pracovná oblasť prináša zaujímavé výzvy. Aj vaše nápady rozhodne nezapadnú! 

Váhy 

Milé Váhy, v aprílových týždňoch sa majte na pozore pred ľuďmi, s ktorými zatiaľ nemáte žiadne skúsenosti. Určite nedôverujte slepo každému a majte pripravené náhradné riešenie pre prípad, že niekto nedodrží slovo. Od 11. apríla sa tešte na zoznámenie s človekom, ktorý za to stojí. Na pracovisku počítajte s väčším návalom povinností. Kolegovia predstavujú veľkú podporu a rozhodne by ste ju mali využiť. 

Profimedia

​Škorpión

Pozornosť Škorpiónov sa stáča k partnerstvu, v ktorom sa objavujú nezhody. Do 10. apríla vám Venuša uberá elán a nemáte pre partnerove vrtochy pochopenie. Na pracovisku ste ambiciózni, ale nadriadení vám nechcú zveriť náročnejšie úlohy. Vďaka Marsu je šanca na úspech vysoká. Určite by ste sa nemali vzdávať. Ste sebaistí a viete predať svoje skúsenosti aj znalosti. Až po 20. 4. zvoľnite tempo a naberte sily. 

Strelec 

Štvrtý mesiac roka sľubuje Strelcom nové kontakty. Nezaháľate a ste všade, kde sa niečo deje. Nezadaní riešia nevľúdnu atmosféru vo vzťahu a sťažujú sa na nezáujem z partnerovej strany. Je vám ľúto, že si viac všíma kariéru a priateľov. Hlavne v polovici mesiaca prepadáte smútku, následne zatnete zuby a rozhodnete sa urobiť niečo pre zlepšenie situácie. V oblasti financií profitujete z priazne štedrého Jupitera. 

Profimedia

Kozorožec 

Aprílové dni trávite v milej spoločnosti, preto je polovica úspechu vo vrecku. Prvú dekádu má pod taktovkou kňažka lásky, vďaka čomu je o príjemné zážitky postarané. Aj v pracovnej sfére robíte veľké posuny. Merkúr vo vás prebúdza dravosť. Nezastavíte sa ani pred náročnejšími úlohami. Nezabúdajte udržiavať fair play atmosféru v kolektíve. Tvrdým prístupom by ste proti sebe mohli popudiť ostatných kolegov. 

Vodnár 

Po celý apríl sprevádza zrodencov Vodnára nepekná kvadratúra Merkúru. Kvôli nemu sa dostávate do časového presu, riešite nečakané zmeny a podliehate stresu. Aj keď vás to stojí veľa energie, koncom mesiaca sa ešte v kariére dočkáte zlepšenia. V milostnom živote počkajte so zmenami až na druhú dekádu. Hlavne singles môžu najskôr staviť na zlého koňa. Druhý zoznamovací pokus bude o poznanie šťastnejší. 

Profimedia

​Ryby 

Afrodita prináša skraja mesiaca nádherné dni. Trávite voľné chvíle po boku človeka, ktorý vás rozmaznáva a najradšej by vás nosil na rukách. Od druhej dekády sa vo vás ale začnú vynárať určité pochybnosti. Pozor na predčasné závery, mohli by ste ich ľutovať. Pracovná sféra je vplyvom Merkúra plná úspechov. Vďaka sebadôvere sa chopíte aj náročnejších úloh. Do kariéry investujete veľa energie aj času.

Súvisiace články

Najčítanejšie