Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Po rokoch si splnila sen a nechala si urobiť nové zuby: Keď sa uvidela v zrkadle, rozplakala sa
Zdielať na

Po rokoch si splnila sen a nechala si urobiť nové zuby: Keď sa uvidela v zrkadle, rozplakala sa

Zdroj: TikTok/nickyharty20

Nicole doslova nenávidela vzhľad a najmä tvar svojich zubov a kvôli nepeknému chrupu trpela celé roky. Nevedela sa dočkať dňa, kedy si ich nechá vylepšiť a bude sa môcť konečne usmievať naplno!

Nicole Harty (26) z Írska sa celý život hanbila za svoje zuby a už ako tínedžerka snívala o tom, že si ich raz nechá kompletne upraviť. Konečne nadišiel ten čas a ona za svojím snom odletela do Turecka, píše The Sun.

Nicole prezradila, že svoj chrup neznášala až tak veľmi, že nedovolila spraviť žiadny záber jej zubov pred zákrokom, dokonca nikomu neprezradila dôvod jej cesty do Turecka, až kým to nemala za sebou. 

"Keď som cestovala do Turecka, sľúbila som si, že nebudem nič zdieľať online, kým sa nevrátim a neuvidím výsledok, s ktorým budem spokojná,” povedala Nicole, ktorá priznala, že to nebolo také jednoduché, ako si predstavovala, navyše mala obavy, aby to dopadlo dobre, keďže počula aj veľa negatívnych príbehov z Tureckých kliník. Ľudia ich vyhľadávajú najmä kvôli priaznivým cenám, no nie vždy to dopadne podľa ich predstáv. 

TikTok/nickyharty20

Za najhoršiu a najťažšiu vec považuje čas, keď jej museli nasadiť dočasné zuby. Nielen že vyzerali príšerne, ale strašne ju tlačili a nemohla vôbec normálne jesť. 

Celé utrpenie však stálo za to a hoci sa najskôr rozplakala, dnes svoje dokonalé a žiarivo biele zuby miluje! 

Svoje skúsenosti zdieľala na sociálnej sieti aj preto, aby podporila aj iných ľudí, ktorí sa roky trápia pre nepekný chrup, ako predtým aj ona, aby sa toho nebáli. Samozrejme, pravidelne jej vypisujú aj hejteri, ktorí sa jej posmievajú a urážajú ju. “Hovorí to niečo o nich, nie o mne,” zareagovala stručne Nicole, ktorá sa konečne môže usmievať na celý svet!

@nickyharty20 Negative comments will be removed automatically ✅ -(think of yourself) #antalya #turkeyteeth #foryou #trending #foryoupageofficiall #trendingnow #vacation #followme #follow #creator #foryourpage #like ♬ original sound - Nickyharty
@nickyharty20 #like #follow #followback #trending #foryoupageofficiall ♬ Forever And Ever Amen COVER by Brent Morgan - Brent Morgan

Súvisiace články

Najčítanejšie